Varėniškis sunerimęs: „Būkite atsargūs: pasitarkite su medikais dėl tokių pasiūlymų“

Varėniškis Mindaugas Lužys (64 m.) į elektroninį paštą gavo reklamą, kuri jį kaip reikiant papiktino. Jis teigė, kad tokiais būdais išviliojami pinigai iš sergančių žmonių.

123rf nuotr.
123rf nuotr.
 Asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
 Asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2020-01-06 09:08, atnaujinta 2020-02-25 07:38

Ši reklama skelbia, kad pavartojus maisto papildo „ReCardio“ vieną kartą, kraujospūdis susitvarko visiems laikams. Šio maisto papildo kaina 78 eur be nuolaidos, o su nuolaida 39 eur.

Vyras teigė pats sergantis širdies aritmija, todėl nesuprasdamas, kokia tai reklama, būtų galėjęs atiduoti savo pinigus sukčiams. Anot jo, žmonės, leidžiantys platinti tokias reklamas, neturi atsakomybės ir į šias reklamas turėtų atkreipti dėmesį policija.

„Kiti ir paskutinius pinigėlius atiduos. Reklamos siuntėjas nenurodė savo el. pašto, telefono numerio. Atseit vieną kartą pavartojus viskas atsistato ir tos ligos nereikės daugiau gydytis. Tam, kuris išrastų tokį vaistą, būtų skirta Nobelio premija“, – kalbėjo M.Lužys.

Reklamoje buvo parašyta, kad dėl vaisto galima pasikalbėti su medicinos mokslų daktaru, nurodyta klinika, kurioje pastarasis dirba, tačiau kai M.Lužys paskambino į nurodytą įstaigą, jam buvo pasakyta, kad toks gydytojas jų klinikoje niekada nedirbo. 

„Viena moteris man papasakojo apie kremo reklamą internete. Jis esą po vieno panaudojimo išlygina raukšles, o jo kaina 400 eurų, kai Lenkijoje – 6 eurai.

Sukčiai randa patiklų žmogų ir apgauna jį. Skaudu, kad niekas to neviešina. Būkit atsargūs: pasitarkite su specialistais, su medikais dėl tokių pasiūlymų“, – ragino vyras.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.