Bžeskų skyrybų skandale užkliuvo kelios keistos detalės

Nemėgstu apšnekėti ir kištis į kitų žmonių gyvenimą, bet taip jau nutiko, kad per televiziją pamačiusi Redos Bžeskienės interviu neištvėriau.

Reda ir Egmontas Bžeskai.<br>LR archyvo nuotr.
Reda ir Egmontas Bžeskai.<br>LR archyvo nuotr.
Reda ir Egmontas Bžeskai.<br>LR archyvo nuotr.
Reda ir Egmontas Bžeskai.<br>LR archyvo nuotr.
Reda ir Egmontas Bžeskai.<br>LR archyvo nuotr.
Reda ir Egmontas Bžeskai.<br>LR archyvo nuotr.
Reda ir Egmontas Bžeskai.<br>LR archyvo nuotr.
Reda ir Egmontas Bžeskai.<br>LR archyvo nuotr.
Reda ir Egmontas Bžeskai.<br>LR archyvo nuotr.
Reda ir Egmontas Bžeskai.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Skaitytoja iš provincijos

May 12, 2020, 7:08 PM

Pati esu išsiskyrusi ir auginu vaiką, tad galiu įsivaizduoti, ką išgyvena moteris. Tačiau tai, kaip dviejų dukrelių ir Lietuvos akivaizdoje draskosi buvusi pora, išmušė mane iš vėžių. Tiek Reda, tiek Egmontas elgiasi apgailėtinai ir neatsakingai.  

Manęs nenustebino, kad šie santykiai baigėsi fiasko. Prisimenant buvusias Egmonto meiles, manau, jie dar pakankamai ilgai tempė kartu. 

Dabar R.Bžeskienė save pateikia kaip naivią mergelę. Bet ar tai gali būti tiesa?

Gaila tokių moterų, kurios mano, kad gali tapti paguodos uostu arba sutramdyti „eržilus“. Tokios tramdytojos dažniausiai ir lieka su vaikais ant rankų, o galiausiai viešai skalbia nešvarias paklodes.

Tiesa, užkliuvo tokia detalė: jei vyras žmoną būtų iškeitęs į jaunesnę – būtų galima konstatuoti banalią vidutinio amžiaus krizę. 

Tačiau tai, kad jis palindo po vyresnės moters sparneliu, rodo, jog jam namuose kažko trūko. Gal supratimo, gal šilumos, gal dar kažko.

E.Bžesko paviešintos buvusios žmonos žinutės kelią siaubą: jų santykiuose nėra ne tik šilumos, bet ir pagarbos. Aišku, galėjo tiesiog trūkti kantrybė ir viskas prasiveržti (jei būtų daugiau tokių žinučių, manau, kad tikrai jas pamatytume viešai). 

Tačiau tai tik įrodo, kokia priekabi ir reikli gali būti nemylinti (ir nemylima!) moteris. Pripažinkime – visi pradedame ieškoti priekabių, kai meilė baigiasi.

R.Bžeskienė teigia, kad vyras ir jo motina (anyta ir vaikų močiutė) iš jos reikalauja milžiniškų sumų. Už ką? Skamba šlykščiai ir apgailėtinai, kai vyras nori pasipelnyti iš skyrybų. Juk toks garsus ir talentingas tarptautiniuose vandenyse nardantis prodiuseris negali būti skurdžius? Ar gali? 

O gal tiesiog viską taip susitvarkė, kad teisiškai jokia draugužė ar žmona negalėtų nieko atimti. Tačiau taip elgtis su savo anūkų ir vaikų motina – apgailėtina.

Tačiau labiausiai gaila vaikų. Toks viešas mėšlo drabstymas amžinai liks internete.

E.Bžesko feisbuko profilyje nuolat mirguliuoja laimingų vaikų nuotraukos ir kandūs  prierašai, kad susitikimai vyksta pagal grafiką. Ta savireklama – „koks aš fantastiškas tėtis“ – dažniausiai tik įrodo, kad tiesa yra labai toli nuo nuotraukų socialinėje erdvėje.

Keista, bet iki viešų skyrybų „nuostabusis tėtis“ taip nesidžiaugė savo fantastiškomis dukrytėmis. Kažkas neleido jų fotografuoti? Vargu. Tiesiog atsiradus naujai meilei gal nelabai ir rūpėjo, o dabar reikia, nes kaip kitaip apdergsi buvusią žmoną, kuri tuos vaikus pagimdė ir ugdo.

Tikrai neginu ir nepalaikau nė vieno, apskritai baisiuosi, kai du suaugę žmonės dėl dviejų savo brangiausių (bent jau tikiuosi) mažylių nesugeba elgtis žmoniškai. Ambicijos ir ego čia svarbiau už savus vaikus. 

O tikrai galėjo pasimokyti iš kitų Lietuvos žvaigždžių, kad viešas paklodžių skalbimas tik juokina šalį. Nors ne, dar ir pykdo. 

Negi negalite susitarti, kaip Stonkai? Ar Šeduikytė su Bareikiu? Puikus pavyzdys, kad jei jums nepasisekė, dėl to nėra kalti vaikai. 

Su buvusiu vyru nemėgstame vienas kito, tačiau slepiame kartėlį, nes mylime savo sūnelį. Mūsų bėda, kad nepasisekė, ir ne mums pirmiems ar paskutiniams taip nutiko.

Aišku, mūsų paklodės niekam ir nebūtų įdomios, tačiau tai, kaip sugebi išsiskirti ir susitaikyti su tuo, kad tau nepavyko, tik parodo, ar gebi išlikti žmogumi. 

Linkiu šiai buvusiai porai rasti žmogiškumo savyje. Abiems.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.