Pažinčių programėlėje laukė netikėti siurprizai – kas buvo po to, nesapnavo net didžiausiame košmare

Kaip stipriai santykių trokšta vienišas žmogus? Kartais taip stipriai, kad ryžtasi patiems beprotiškiausiems sprendimams. Arba taip desperatiškai, kad tarsi panyra į keistą sapną, iš kurio nubudęs ir pats nesugeba rasti atsakymo, kodėl taip įvyko.

Pažinčių programėlėje užsiregistravusią Ievą jau pirmą dieną šokiravo vyrų atsiųstos nuotraukos.<br> 123rf nuotr.
Pažinčių programėlėje užsiregistravusią Ievą jau pirmą dieną šokiravo vyrų atsiųstos nuotraukos.<br> 123rf nuotr.
Pažinčių programėlėje užsiregistravusią Ievą jau pirmą dieną šokiravo vyrų atsiųstos nuotraukos.<br> 123rf nuotr.
Pažinčių programėlėje užsiregistravusią Ievą jau pirmą dieną šokiravo vyrų atsiųstos nuotraukos.<br> 123rf nuotr.
 Dabar, kai karaliauja karantinas, moterys ir vyrai, net ir tie, kurie turi sutuoktinius ar, priešingai, niekada nenorėję santykių, sulindo į pažinčių programėles.<br> 123rf nuotr.
 Dabar, kai karaliauja karantinas, moterys ir vyrai, net ir tie, kurie turi sutuoktinius ar, priešingai, niekada nenorėję santykių, sulindo į pažinčių programėles.<br> 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
Ieva net baisiausiame košmare negalėjo įsivaizduoti, kad griežtai tėvo auklėtas Vytautas mėgsta moteris kontroliuoti.<br> 123rf nuotr.
Ieva net baisiausiame košmare negalėjo įsivaizduoti, kad griežtai tėvo auklėtas Vytautas mėgsta moteris kontroliuoti.<br> 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Viktorija Kuliomina.
 Viktorija Kuliomina.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Dec 13, 2020, 9:05 PM

Šiame tekste – dvi istorijos, du skirtingi žmonės, kuriems visa tai nutiko, kai atsirado trečias žaidėjas.

Ieva (28 m.) visai nereliginga, todėl pažinčių programėlėje nusprendė ieškoti ne Adomo, o turtingo vyro, kuris ją mylės, girs, linksmins, supras, o ji galės tiesiog mėgautis nauju gyvenimu, juk pagaliau tam atsirado laiko.

Vidutinio grožio, bet sėkmingą karjerą daranti vilnietė anksčiau negalėjo sau leisti santykių. Hobiai ir profesiniai tiksliai atėmė visą laiką, bent jau ji sau taip kartojo.

Savo anketoje mergina pažymėjo, kad yra verta tik tokio vyro, kuris ją nustebins. Jau per pirmą parą Ieva liko ne tik nustebusi, bet ir šokiruota – sulaukė daugybės vyriško tarpukojo nuotraukų.

Jis – Vytautas (31 m.), vis dar gyvenantis su mama. Tačiau negalvokite nieko blogo. Vyras savo jauname amžiuje daug pasiekė, tapo žinomu architektu, įmonės bendraturčiu, o jo namas didelis, tad su mama jame susitikdavo retai.

Visą gyvenimą jis puikiai braižė brėžinius ir kabino merginas: gyvai, virtualiai, lėktuve, paplūdimyje. Tik štai po sekso mažai ką galėdavo joms pasiūlyti, nes kažkas vis netiko.

Savo anketoje Vytautas nieko nerašė – buvo įsitikinęs, kad savęs gyrimas – silpnumo ženklas. Normali moteris tikrai supras, kad jis patikimas, nes nedaugžodžiauja, o jei moteris ne visai normali, tai galima bent kartą su ja permiegoti.

Trečiasis visų reikalų painiotojas – karantinas. Jis – galingas izoliacijos ir vienatvės valdovas, be jokių skrupulų atrakino žmonių sielose visus tuščius kambarius ir dabar stebi pakrikusių gyvenimo realybės šou herojų dramas kiekviename lange, kuriame užsidega buitinio, pilko gyvenimo šviesa ir nemokama pažinčių programėlė.

Ant jo kabliuko užkibo net ištekėjusios, padoriai atrodančios damos – negalėdamos pakęsti šalia šnopuojančio sutuoktinio, užsidariusios vonioje jos kūrė eiles apie romantiką, kilnų jausmą ir šiek tiek fotografavo krūties spenelį virtualiam, niekada nematytam vyrui. Kaip atsilaikysi, kai sutuoktinio pilvas per daug atsikišęs, o iš nuotraukos žvelgia aistringas nepažįstamasis.

Ieva, ištrynusi ir užblokavusi visus „nudistus“ ir tuos, kurie savo žinutes pradėdavo: „Nu, kaip tu?“, apsistojo ties trimis vyrais.

Pirmasis buvo ne visai jos skonio, bet, kaip manė, turtingo vidaus. Antrasis turėjo pinigų, gerai atrodė, bet Ievą nuolat persekiojo gėdos jausmas, kad ji neatitiks jo lygio. Trečiasis atrodė labai seksualus, bet galėjo būti vedęs, nes įtartinai atrašinėjo.

Sprendimą padiktavo jos išsiskyrusi mama ir draugės: kadangi gyvename tik kartą, reikia imti viską.

Taip ji ir padarė, todėl iš pradžių dėl vienos nakties nuotykio susitiko su trečiuoju, patraukliausiu iš sąrašo.

Jai viskas patiko, bet įsitikino – vyras vedęs. Bet liko rami, nes žinojo, kad ant atsarginių suolelio sėdi dar du. Pamaitino savo kūną ir savivertę, nusijuokė, užvėrė duris ir jau planavo romantišką savaitgalį Palangoje su antruoju ponu, kuris jai kėlė džiaugsmą ir siaubą vienu metu.

Taip Ieva susitiko su Vytautu, kuris nė neįtarė, kad Ievos sąraše yra ne pirmas eksperimentas. Jis pagalvojo, kad iš žavios šviesiaplaukės bus galima nulipdyti gerą merginą, o ateityje gal ir puikią žmoną. Ji jautė virpesį, savotišką baimę... Ją gąsdino Vytauto keliami reikalavimai moteriai ir šiurkštus elgesys, kai jis susierzindavo.

Tuo pat metu Ievą žavėjo architekto pasakojimai apie gražią tėvų šeimą: jo anksti mirusį tėvą karininką ir labai moterišką, švelnią mamą, kurią jis iki šiol saugo, ja rūpinasi ir gerbia.

Tačiau Ieva net baisiausiame košmare negalėjo įsivaizduoti, kad griežtai tėvo auklėtas Vytautas mėgsta moteris kontroliuoti, todėl jai maudantis duše jis panaršė jos telefone.

Erotiniai susirašinėjimai su vedusiu vyru buvo perfotografuoti, o ji išvadinta paleistuve. Šlapiais plaukais ji klausėsi, kokia turėtų būti dėkinga, kad jis geras, todėl jos nemes per balkoną, o leis per dešimt minučių susirinkti daiktus ir dingti. Ji taip ir padarė.

Praėjo savaitė karantine. Būdama viena Ieva beveik išprotėjo: gėda, nerimas, pažeminimas – viskas sėmė viršų. Jos galvoje ėmė suktis juodžiausios mintys. O tada ją išgelbėjo... pirmasis vaikinas. Jis netapo jos mylimuoju, nes traukos negalima sugalvoti, bet jis buvo nuostabus kalbėtojas.

Kartą, kai Ieva pradėjo skųstis gyvenimu, pasakoti apie savo kompleksus, jis jai pasakė, kad pats jautėsi panašiai, o po to niekas su juo nebenorėjo bendrauti. Išgelbėjo tik ilgos valandos psichologo krėsle.

Tinkami žodžiai tinkamu metu Ievai davė reikiamą raktą nuo beprotybės, nes madingo gyvenimo patarimai imti viską ir vartoti, naudotis, mėgautis ją privedė prie depresijos. Kas nutiko Vytautui – nežinau.

Iki šių metų karantino vidinės tuštumos valdovas buvo valdančiojoje mažumoje, todėl su pavydu ir neapykanta stebėjo, kaip linksmybių prodiuseriai užkimšdavo jo siaubingą balsą visomis smagiausiomis pramogomis ir skoniais. Vienatvės kamuojami žmonės galėjo pabėgti nuo jo egzotiškose kelionėse, kilnodami taures svaigiuose vakarėliuose ir kramsnodami tušinuko galą darbo posėdžiuose.

Dabar, kai linksminasi tik ponas karantinas, moterys ir vyrai, net tie, kurie turi sutuoktinius ar, priešingai, niekada nenorėję santykių, sulindo į pažinčių programėles.

Ten smagu kaip parduotuvėje, kiekvienas dalyvis turi ką pasiūlyti. Tik ką daryti su jausmais, kurie lieka po to smagumo? Juk jų, kaip netikusių batų, negalima grąžinti ir atgauti pinigų.

Ką tokiu atveju sako psichologai? Jie pataria: nedalink savo kūno nuotraukų – tu nesi mėsa nuo prekystalio. Neatsiduok realybėje, jei tave gena tik vienatvės baimė, o ne aistra ir saugumo jausmas.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: sulaikyti asmenys, įtariami L. Volkovo užpuolimu