Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Nepamirštama naktis verčia raudonuoti iš gėdos: įsimylėjėliai už lango tokio vaizdo nesitikėjo

Kiekvienas savo gyvenime turim mums ypatingų ir įsimintinų nuotykių, vienus vos tik prisiminus veidą nušviečia šypsena, kitų nepamirštamą istoriją girdim kaskart susitikę, o mano istorija verčia gėdingai nuleisti akis, o skruostai tampa beprotiško raudonumo! O nuotykis prasidėjo, žinoma, nuo to, kai viskas pradeda klostytis ne „pagal planą“.

 Neužtrauktas langas privertė raudonuoti iš gėdos.<br> 123rf nuotr.
 Neužtrauktas langas privertė raudonuoti iš gėdos.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Jurga B.

Jan 27, 2021, 8:00 PM, atnaujinta Jul 15, 2021, 12:54 PM

Taip vieną vidurvasarį nutiko man ir mano vaikinui Domui. Atostogoms buvome suplanavę išvykti pailsėti svetur, tačiau įvykus vienam nesklandumui po kito kelionę teko atidėti, o juk paatostogauti vis tiek norisi!

Nedelsdami pradėjome dairytis poilsio mūsų pajūryje, ko tikrai nerekomenduojame daryti paskutinę minutę, nes kuriozų neišvengsite, kaip ir nutiko mums. Rasti ne tik laisvų, bet ir padorių vietų pasirodė neįmanoma, tačiau nusprendėme surizikuoti radę vieną laisvą kambarį nedidukėje atokesnėje viloje.

Diena buvo saulėta, karšta, nekantravome greičiau įsikurti ir leistis prie jūros. Žinojome, kad apgyvendimo vieta bus kukli, kompatiška, be jokių žadą atimančių vaizdų per langą (tik vaizdas į už kelių metrų esančią kitą vilą.) Ir kambariukas mažas, girgždanti sofa, nors ir ne pirmajame aukšte, bet net užuolaidų nėra! Tačiau nuotaikos tai tikrai negadino, buvome laimingi ir įsymylėję – ar reikia ko daugiau?

Atvykę ilgai neužsibuvome, nekantravome lėkti maudytis ir džiaugtis saule su kokteiliu rankose (kuris, vėliau paaiškėjo, per daug atpalaidavo). Diena prie jūros buvo nuostabi, saulė, smėlis, bangos, bučiniai... Neskubėjome palikti paplūdimio, todėl nusprendėme tik nueiti pavakarieniauti ir vėl grįžti pasigrožėti saulėlydžiu.

Užsukome į vilą susiruošti romamtiškam vakarui pajūryje. Visą dieną negalėjome nuleisti viens nuo kito akių ir rankų, ir štai, pagaliau mes tik dviese. Saulės įkaitinta, burbuliukų paskatinta, užvaldė aistra... Lūpos susiliejo, kūnai paskendo vienas kitame, palaimos apimti, atrodo, sustojome laike ir vietoje...na...tik palaima truko trumpiau nei norėjosi, kai akies krašteliu nužvelgiau aplinką ir pro mūsų vargšą beužuolaidį langą pamačiau į mus įbestus žvilgsnius!

Domas žiūrėjo į mano pusę, dėl to iškart nesuvokė, kas vyksta, kai aš sprinto greičiu griuvau ant žemės slėptis nuo lango ir vos atgaudama kvapą ne tik nuo jo meilės, bet ir išgąsčio, gėdos, galų gale – ir juoko – perspėjau, kad ten stovi vaikinai ir, man atrodo, jie daug matė!

Domas, impulso apimtas bandydamas uždengti langą, taip pat neišvengė nepageidaujamos akistatos, bet, laimė, jo akyla akis pamatė rankenėlę, kuri, pasirodo, buvo skirta roletui išskleisti! O mus pamatė ne viena pora akių – tai buvo būrys stovyklaujančių futbolininkų (bent taip nusprendėm iš marškinėlių)!

Ak, kokia komiška situacija, kurios buvo galima išvengti, o viską vainikavo visų mūsų juoko banga, iš už lango išgirdom: „Pakartot, pakartot“!

Šios nakties niekada nepamiršiu, krizenimas ir rausvi skruostai lydėjo visą tą likusį laiką.

Stovėdami ant tilto žiūrėjome į beribį jūros horizontą ir jame skęstančią saulę, kai už nugaros išgirdom prašymą nufotograduoti. Atsisukame – vienas vaikinas tiesia telefoną, o už jo – krūva futbolininkų! Na, ar gali būti komiškiau? Domas juos įamžino, o aš pirmąkart mačiau tiek plačių šypsenų vienoje nuotraukoje.

Meilę švęsti daug priežasčių nereikia! Artėjant Valentino dienai, portalas lrytas.lt ir elektroninė parduotuvė Romantika.lt kviečia skaitytojus dalintis savo nepamirštamos nakties atsiminimais ir laimėti vertingus prizus!

Skelbiame rašinių konkursą „Mano nepamirštama naktis“. Viskas, ką jums reikia padaryti – aprašyti savo nepamirštamiausią naktį gyvenime.

Galbūt mylimasis ar mylimoji padarė Jums netikėtą staigmeną? O galbūt pasikvietus mylimąją į svečius romantiškos vakarienės užsitrenkė buto durys ir nepamirštama naktis tapo nesusipratimu? Papasakokite savo istoriją. 

Rašinius siųskite bendraukime@lrytas.lt.

3 daugiausiai dėmesio sulaukusių istorijų nugalėtojai bus apdovanoti. 1 vietos nugalėtojui teks 300, 2 – 200, o 3 – 100 eurų vertės dovanų kuponai apsipirkti Romantika.lt el. parduotuvėje, kurioje rasite tinkamiausius atributus nepamirštamai nakčiai!

Istorijų laukiame iki vasario 12 dienos. Nugalėtojai bus skelbiami vasario 15 dieną. 

Visos atsiųstos istorijos portale galės būti skelbiamos anonimiškai. Portalas lrytas.lt pasilieka teisę neskelbti istorijų, neatitinkančių LR teisės aktų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.