Jauna meilužė liko prie suskilusios geldos: žinomo vyro nesulaikė nei aistra, nei nėštumas

Daug akių skaito prisipažinimą apie meilę ir jos receptą po garsios poros nuotrauka socialiniame tinkle. Daug jausmų valdomų rankų deda širdutes. Aš susimąstau, kodėl laimė slypi tūkstančiuose įrašų, bet tik ne mano gyvenime?

123rf.com asociatyvi nuotr.
123rf.com asociatyvi nuotr.
123rf.com asociatyvi nuotr.
123rf.com asociatyvi nuotr.
123rf.com asociatyvi nuotr.
123rf.com asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 15, 2021, 4:00 PM

Žinoma moteris, kuri vienos TV laidos užkulisiuose ilgai dėstė, kad santuoka visiškai nieko nereiškia, netikėtai tėškė: „Tikra meilė turi būti kaip šiltas pyragas.“

Pirma reikia vyrą patikrinti, pajusti, galima net 10 metų testuoti, o eilines piršlybas atidėti geresniems laikams. Tada norinčių įrodinėti priešingai neatsirado, nes kvepėjo konfliktu.

Metai bėgo, o ši talentinga dama savo artimoje aplinkoje vis skundėsi ilgamečiu draugu, neva jis – lyg jos vaikas: nesavarankiškas, namus tvarkantis ir vykdantis visus jos pageidavimus. Toks patogus kaip minkštas chalatas po karšto dušo.

Vėliau paaiškėjo, kad jis tiesiog labai geras atsarginis variantas. Iš tikrųjų garsenybė norėjo sutikti tikrąją gyvenimo meilę, norėjo dar vieno vaiko. Kaip panorėjo, taip ir nutiko: romantinėje kelionėje, kurią nusipirko tik sau, ji sutiko verslininką – vedusį, bet beveik išsiskyrusį. O gal ji tiesiog norėjo tai girdėti, o jis norėjo jai taip pasakoti.

Aistra, seksas, nėštumas. Štai ta laimė, kuri buvo išnešiota svajose. Jai neberūpėjo, kad ilgametis jos širdies draugas bus paliktas, nesuprantantis, kas staiga pasikeitė, ką jis padarė ne taip – gal pagailėjo meilės žodžių, gal per mažai ją lepino.

Tačiau jis visą laiką neatitiko savo moters svajonių, o ji visą verslą tempusi ant savo pečių, todėl nusipelnė tikros meilės, tad buvusįjį tiesiog nurašė kaip nepasisekusį projektą.

Beveik išsiskyręs svajonių vyras po galingo skandalo buvo parvilktas į šeimą pas žmoną ir du jų bendrus vaikus. Garsenybė sužinojo, kad ne ji viena buvo jo pasakų klausytoja ir bendros ateities planuotoja. Kalbant maksimaliai ūkiškai, beveik išsiskyręs vyras greta garsios patalų kedentojos turėjo dar vieną meilužę.

Kaip baigėsi su nėštumu, nerašysiu. Tačiau tos moters prieš kurį laiką paliktas ilgametis gyvenimo pakeleivis vėl tapo reikalingas, tad garsenybės ranka tvirtai sučiupo pavadį ir nusėjo socialinius tinklus jų bendromis nuotraukomis.

Iš dalies ji teisi – ar tik ji viena kalta, jei visą laiką ištikimas buvęs vyras, po visų pažeminimų, atstūmimo ir vėl tarsi iš gatvės susigrąžintas šunelis bendrame guolyje atsiradęs, tenkinasi tokia padėtimi?

Jis toliau pozuoja šeimos albumui, žurnalams ir socialiniams tinklams bendrose nuotraukose – nudelbęs akis ir pritardamas visoms garsiosios mylimosios idėjoms apie meilę, ryšį ir šilumą.

Gal iš tikrųjų tai yra viena meilės formų: būkime kartu ir vaidinkime tobulą šeimą, kol ji pagaliau taps tokia?

Nieko nesmerkiu, bet jei manote, kad esate vienišas ar vieniša, kol visas likęs pasaulis jau tobulai susiporavęs, pakartotinai skaitykite šį tekstą kaip maldą. Meilė yra gerai, artimas žmogus – taip pat, bet ar jūs tikrai esate pasiruošę apsikeisti vietomis su aprašyta porele?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.