Miegu su mamos kolega, tik dar nežinau, kaip jai tai pasakyti

Niekada nebūčiau pagalvojusi, kad reikės viešai apie savo gyvenimą kalbėti ir, ypač, asmeninį. Bet esu tokioje situacijoje, į kurią tikiu, kad pakliūti teko ne vienam ir ne vienai. Nebūsiu pirma ar išskirtinė. Gal būtent todėl ir sugalvojau parašyti laišką viešai.

 Su mamos bendradarbiu draugaujanti mergina nežino, kaip jai tai pasakyti.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Su mamos bendradarbiu draugaujanti mergina nežino, kaip jai tai pasakyti.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Vyresnį mylimąjį mergina sutiko atsitiktinai, nežinodama, kad jis dirba kartu su mama.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Vyresnį mylimąjį mergina sutiko atsitiktinai, nežinodama, kad jis dirba kartu su mama.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Mergina įtaria, kad jos vaikiną mama darbe buvo įsimylėjusi pati.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Mergina įtaria, kad jos vaikiną mama darbe buvo įsimylėjusi pati.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Jurgita

Mar 16, 2021, 8:35 PM, atnaujinta Mar 16, 2021, 9:30 PM

Mano artimi draugai jau spėjo susipažinti su mano antrąja puse, kadangi artimai bendraujame kiek daugiau nei pusantrų metų.

Nustebau, kai iš kelių draugių išgirdau replikas dėl jo amžiaus, aišku, to reikėjo tikėtis ir nesu jautruolė, papokštaudavom anksčiau apie garsias poras su kelių dešimčių metų skirtumu. Neva, nežinom, ko jos iš jų nori.

Bet mano atvejis kitoks, kasdieniškesnis, nesam nei žvaigždės, nei milijonieriai. Nors, patikėkit, nuo to nė kiek nelengviau.

Mano draugėms kur kas labiau užkliuvo partnerio amžius, nei tai, kad jis mano mamos kolega. Juokėmės iš to jau ne kartą. Bet viduje jaučiuosi ne taip, kaip atrodo. Ir jam griežtai uždraudžiau sakyti mano mamai, kad susitikinėjam.

Nors man seniai ne 19 ir mamos nuomonė nepakeis mano sprendimo ar gyvenimo, vis tiek niekaip negaliu net pagalvoti, kaip jai pasakyti.

Sutaria su mama jis normaliai, bendrauja tik darbinėmis temomis, pasimato susirinkimuose, dabar jau nuotoliniu būdu.

Bet kažkoks keistas jausmas mane slegia.

Mama su mano tėvu seniai išsiskyrusi, bet į pasimatymus neseniai pradėjo vaikščioti, jos aplinkoje buvo keli vyrai, bet po kelių pasimatymų, bendravimas nutrūkdavo.

Kažkada mama užsiminė apie simpatišką kolegą darbe, pajuokaudavome apie tarnybinius romanus. Aš jos kolegų nepažinojau ir tik iš vakarėlių nuotraukų kai kuriuos pažindavau.

O aš gi, jai nuolat kartodavau, kaip būtų keista turėti antrąją pusę kolegą, nes darbe arba visi nuolat jūsų santykius aptarinės, arba judu tiesiog kalbėsit apie savo skalbinius darbe. O ir mamos kolegos nesukuria malonios atmosferos, konkurencija tvyro ir įtampa dėl apkalbų.

Taip ir pradingo kalbos apie simpatišką kolegą.

Bet štai, aš per internetinę pažinčių programėlę susipažinau su įdomiu ir patraukliu vyru, pradėjome bendrauti, vėliau susitikinėti. Tik po kurio laiko išsikalbėjome, kokioje įmonėje jis dirba, nes vien darbo pobūdis nieko neatskleidė... 

Tada sustingau ir jam neiškart pasakiau, kad jis dirba kartu su mano mama. Tai iškart atrodė nešauni mintis. Nes... Gal jis ir buvo mano mamos simpatija? Iš tiesų, ši mintis mane labiausiai kamuoja, mes su ja niekada ir neaptarėme vardo kolegos, kuris jai patiko. O jeigu tai mano mylimasis?

Žodžiu, ne tik mamai reikėtų pasakyti apie dvigubai vyresnį širdies draugą, bet ir tai, kad galbūt gyvenu su vyru, kuriam ji jautė simpatiją. O aš gal net atėmiau jį iš jos! Laikas bėga, o situacija nejudinama, draugui kištis neleidžiu į tai, nes ji – mano mama, ir mano reikia sprendimo. Nors aš net nežinau, kaip pradėti kalbą.

Nesitikiu konkretaus ir vieno atsakymo, bet gal kažkam irgi bus tekę susidurti su kažkuo panašiu?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.