Kalėdas atšvęsti Egipte susigundžiusi šeima pasigailėjo: „Linksmumas baigėsi po paros“

Ši istorija nutiko prieš trejus metus, kai pasaulis dar nebuvo paralyžiuotas ir žmonės keliaudavo impulsyviai, spontaniškai, paskutinę minutę.

 Kalėdos egzotiškoje šalyje šeimai baigėsi nelabai džiugiai.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Kalėdos egzotiškoje šalyje šeimai baigėsi nelabai džiugiai.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Kalėdos egzotiškoje šalyje šeimai baigėsi nelabai džiugiai.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Kalėdos egzotiškoje šalyje šeimai baigėsi nelabai džiugiai.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Žaneta

Dec 25, 2021, 12:26 PM

Artėjo žiemos šventės. Su vyru buvome tokie pavargę, norėjome pailsėti. Norėjome malonių švenčių, o ne rūpesčio, namų kuopimo ir nesibaigiančio valgio gaminimo bei puodų plovimo. Norėjome staigmenos, siurprizo...

Todėl susigundėme kalėdinę eglutę iškeisti į palmes, o lietuvišką „pliurzę“ – į smėlėtą pajūrį.

Internete radome gana patrauklų pasiūlymą į Egiptą – tiksliai nebepamenu, bet už trijų asmenų atostogas sumokėjome iki 1000 eurų (po 300 kiekvienam asmeniui). Tai buvo kaip laimėtas aukso puodas!!!

Su vyru ir vaiku skraidėme padebesiais ir visi džiūgavome kaip vaikai. Atvykome į Hurgadą. Viešbutis buvo fantastiškas. Aptarnavimas – tobulas. Visi paslaugūs, draugiški.

Nepaisant to, kad kalėdinės nuotaikos mieste buvo mažokai, džiaugėmės gana geru oru, maudėmės, skanavom patiekalus – buvo švediškas stalas. Viskas buvo tobula. Manėme, kad tai bus pačios tobuliausios mūsų Kalėdos.

Deja, bet linksmumas pasibaigė po paros. Su vyru ir vaiku mums susuko pilvus. Galbūt nuo maisto, o gal nuo vandens, bet susuko kaip reikiant. Iš viešbučio kambario toli išeiti negalėjome.

Nei į ekskursijas, nei į paplūdimį, nei Kalėdų vakarienės...

Sunkios buvo net kelios dienos, kol organizmas atsistatė. Galūt nuo vietinio maisto ir vandens, galbūt dėl kokio viruso. Praėjo beveik visos atostogos, kol pradėjome žiūrėti į maistą. Manėme, kad prireiks ir medikų pagalbos. Apsinuodijome rimtai.

Tuo metu tik keikėmės, kad sugalvojom atostogas per tokias šventes. Ilgėjausi šaltos lietuviškos žiemos, sūrios silkės, burokėlių mišrainės ir žibančios eglutės.

Todėl su vyru pasižadėjome, kad per Kūčias ir Kalėdas, Velykas, gimtadienius ir kitas mums svarbias paminėtinas progas nebevažiuosim į egzotiškas šalis.

Ir žinote, kokios Kalėdos buvo pačios geriausios? Ogi tos, kurias nuo tol sutinkame su vyru ir vaiku NAMUOSE! Be jokių svečiame krašte ištikti galinčių staigmenų ir siurprizų.

Prieš gražiausias žiemos šventes nutinka patys netikėčiausi ir gražiausi dalykai. Papasakokite savo romantiškiausią Kalėdų istoriją! Naujienų portalas lrytas.lt ir elektroninė parduotuvė Romantika.lt kviečia skaitytojus dalintis savo nepamirštamomis romantiškomis istorijomis ir laimėti vertingus prizus! Skelbiame rašinių konkursą „Romantiškiausios Kalėdų istorijos“. Viskas, ką jums reikia padaryti – aprašyti savo nepamirštamiausią istoriją, nutikusią per gražiausių žiemos švenčių laikotarpį. Rašinius siųskite bendraukime@lrytas.lt.

Net 3 pirmų vietų laimėtojai gaus 200 eurų romantika.lt kuponus atributams nepamirštamai nakčiai! Nugalėtojai bus skelbiami sausio 5 dieną.

Visos atsiųstos istorijos portale galės būti skelbiamos anonimiškai. Portalas lrytas.lt pasilieka teisę neskelbti istorijų, neatitinkančių LR teisės aktų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.