Gavę kvietimą į vestuves net atsisėdo: „Ar dabar tai jau normalu?“

Norėjau jūsų paklausti, kaip reaguotumėte ir elgtumėtės jūs mūsų vietoje? Esmė tokia – šią vasarą tuokiasi mano giminaitis (nenoriu minėti konkrečiai, koks giminaitis). Gavome pakvietimą į vestuves ir, žinokit, net atsisėdom. Juodu ant balto užrašytas tik mano vardas. Mano mergina kvietime neįrašyta.

 Vestuvės.<br>123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Vestuvės.<br>123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Vestuvės.<br>123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Vestuvės.<br>123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Sigitas

May 13, 2022, 7:18 PM

Aš net paskambinau pasitikslinti, gal klaidą padarė rašydami pakvietimus? Deja, mano giminaitis taip pasielgė neatsitiktinai. Jis ir jo būsimoji žmona, pasirodo, nori savo svarbiausią dieną matyti tik pačius artimiausius žmones.

Suprask, su mano mergina jie nėra labai gerai pažįstami, buvo susitikę tik porąkart, tai ir vestuvių šventėje nepageidaujama.

Bus ir taip daug svečių iš giminių, todėl draugų ratą jiems tenka apriboti. Neva, ir taip jau reikia džiaugtis, kad kviečia mane, nes turbūt mieliau mano vietoje prie stalo pasodintų kokį savo gerą grupioką.

Tai jūs man pasakykit, ar dabar tai jau normalu kviesti tik po vieną žmogų iš poros? Ką man tose vestuvėse vienam daryti? Šokti ir linksmintis su savo dėdėm ir tetom? Su kuo bendrauti? Su kitų porų antromis pusėmis, ar kaip? Turbūt protingiausia visai atsisakyti dalyvavimo vestuvėse?

Tik kaip jaustis mano antrajai pusei? Suprantu, jei tai būtų šiaip mergina, viena iš daugelio. Bet mes su ja draugaujame jau metus, planuojame kurti šeimą, kartu gyvename. Ar ji norės dar kada nors matytis su mano giminėmis, kurie jos nenorėjo matyti?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.