Žvejyboje vyrą užtiko su nepažįstama mergina – jo reakcija pribloškė žmoną

Sakykit, ar tokie dalykai yra normalūs. Mano vyras yra žvejys, dažnai išvažiuoja pažvejoti. Būna, kad ir vakarais, savaitgaliais. Per naktį. Dažniausiai važiuoja su draugais – dviese ar su kompanija. Jei gerai kimba ir užsibūna, tai aš atvežu jam pietus ar vakarienę, atsigerti.

 Žvejyba.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Žvejyba.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Žvejyba.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
 Žvejyba.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Nijolė

Jun 11, 2022, 3:43 PM

Dabar, kai svilina tokie karščiai, tai tikrai pergyvenu, kad nenutrokštų kur melduose. Visas jo žvejybos vietas žinau, čia pas mus aplink nelabai daugiau yra kur žvejoti. Tai nutariau atvežti jam atsigerti, kažko užkrimsti pasistiprinti. O ir pati norėjau nusimaudyti ir atsigaivinti.

Bet kai nuvažiavau, pamačiau savo meškeriotoją su kažkokia nepažįstama mergina meškeres užmetinėjant. O mergina tokia jauna, daili, graži!

Žinokit, net užviriau visa iš pykčio. Priėjau, nesislėpiau. Pažiūrėjau, kaip reaguos prigautas!

O jis lyg niekur nieko man sako, ko jam nepranešiau, kad atvažiuoju, būčiau sliekų dar prigriebus. Jokio nepatogumo, susigėdimo. Nešoko skradžias į vandenį slėptis.

Žvejoja sau ramiai, kabina kabliukus. Mergina lygiai taip pat. Nereaguoja į mane. Abu kažką kalbasi, tariasi, pakomentuoja, iš kurios pusės vėjas pučia...

Iš visų trijų tai čia man labiausiai nepatogu buvo. Pribloškė mane toks vyro abejingumas užtikus su mergina!

Grįžom namo, sakau, kaip pasiaiškinsi? O jis man – tai kad nėra ką aiškinti. Nepažįsta jis tos merginos. Neva, kažkokioj ten „Facebook“ grupėj susirašė, kas nori kartu žvejoti, abu kompanijos daugiau neturėjo, tai vat ir prisijungė. Sako, ieškojo mergina patyrusio, kas galėtų pamokyti žvejybos paslapčių...

Nežinau, gal aš senamadiška, bet man kažkaip atrodo nenormalu tokios žvejybos. Suprasčiau, kad dar koks nepažįstamas vyras būtų. Dabar jauna mergina ieško patyrusio žvejo... Ką man galvot? Kaip dabar pasitikėti vyru išleidžiant žvejot?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.