Merginos tokios šventės niekada nepamirš: pirtelėje su antrakursiais, pačiame Labanoro girios vidury

Ruduo. Įstojau į pirmą kursą universitete. Pirmas vakarėlis, pirmi šokiai, susipažinimas su tuomečiais antrakursiais, trečiakursiais, kurie darbavosi Studentų atstovybėje. Pažintis du geriausia drauge, besimokiusia tame pačiame kurse, toje pačioje grupėje.

 Mergina.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Mergina.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Žiema.<br>V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
Žiema.<br>V.Ščiavinsko asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Kristina

2022-09-12 21:55

„Fuksų“ krikštynos, renginiai, šokiai, tarpuniversitetinės krepšinio varžybos ir nejučia, bet jau stačia galva įsisukau į universiteto Studentų atstovybės gyvenimą.

Visko buvo per tuos ketverius metus: 1 vieta baudų mėtymo varžybose gatvės krepšinyje, studentų karalienės titulas, šokiai iki paryčių kiekvieną penktadienį…. Bet bene įsimintiniausia pirmakursių naujametė išvyka su antrakursiais.

O buvo taip – antrakursiai mus, dvi aktyvias merginas filologes, pakvietė švęsti kartu Naujuosius metus. Sakė pirtelėje…

20 laipsnių šaltis, o mudvi pasipuošusios sijonukais, pėdkelnėm ir bliuzelėmis su trumpais kailinukais... Išvažiavome iš Kauno dviem ekipažais. Pasirodo – vykom į sodybą ant ežero kranto Labanoro girioje…

Nuotykiai prasidėjo vos pajudėjus, ties Karmėlava vienas automobilis sugedo. Teko gatvėje stovint laukti kito automobilio. Buvo labai labai šalta, draugė pergyveno, kad kojas nušals, bet nė minties grįžti namo.

Po kiek laiko išjudėjome. Važiavome linksmai besišnekučiuodami ir ragaudami šildančius gėrimus.

Kadangi buvom sustoję, nusivėlinom ir nuvykom į sodybą jau tamsoje, apie 22 val. Žinoma, mūsų ten jau niekas nebelaukė, tai teko skambinėti ir ieškoti šeimininkų. Beveik 23 pagaliau įėjom į namelį. Beje, pirtelė nebuvo užkurta, tad ten sėdėjome su kailinukais.

Šventėm smagiai, linksmai, su putojančio gėrimo iššovimu ant lieptelio prie ežero.

Kitą rytą prabudus teko batus atsiplėšti nuo grindų, mat buvo prišalę. Ieškojom gerti, mineralinis taip pat buvo užšalęs. Išlindus į lauką atsivėrė neišpasakytas grožis – trobelė buvo ant ežero kranto Labanoro girioje. Gūdi žiema aplink. Tas vaizdas įstrigo ilgam atminty...

Kavai prisirinkom sniego į virdulį ir užkaitėm. Tai buvo pats skaniausias kavos puodelis mano gyvenime, neišpasakyto grožio krašte.

Šio nuotykio NIEKADA nepamiršiu!!!

Šis rašinys dalyvauja konkurse „Nuotykis, kurio niekada nepamiršiu“!

Prisiminkite pačius karščiausius ir įsimintiniausius nuotykius, kurių niekada nepamiršite. Galbūt išgyvenote romantiškiausią nuotykį? O gal patyrėte pačias smagiausias atostogas? Įgyvendinote seną svajonę ir aplankėte svajonių šalį, įsigijote svajonių namą? Pasidalinkite savo nuotykiu su visais skaitytojais ir laimėkite prizą!

Skelbiame rašinių konkursą „Nuotykis, kurio niekada nepamiršiu“. Dalinkitės savo istorijomis, kurių laukiame paštu bendraukime@lrytas.lt.

Prizas už daugiausiai skaitytojų sulaukusią istoriją – 100 eurų „Esperanza Resort & SPA“ dovanų čekis.

Prabangus penkių žvaigždučių viešbutis įsikūręs unikalioje kvapą gniaužiančioje vietoje, ant Ungurio ežero kranto, už 13 km nuo Trakų centro. Vešlaus privataus miško apsuptoje teritorijoje. Pasidovanokite sau 5 žvaigždučių poilsį!

Konkurso laikas pratęsiamas. Jūsų rašinių lauksime iki spalio 10 d. Spalio 12 d. paskelbsime laimėtoją!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.