60-ies pagaliau sutiko svajonių mylimąjį, tačiau likimas moteriai nusprendė iškrėsti pokštą

Noriu pasidalinti savo nuotykiu, kurio pabaigos vis dar nežinau. Nes nuotykis vis dar tęsiasi. Esu išsiskyrusi moteris. Man 60 metų. Ir dėl to visai neliūdžiu. Gyvenu nuostabų gyvenimą – visiems tokio palinkėčiau.

 Pora.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Pora.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Aistra.<br>V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
Aistra.<br>V.Balkūno asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 1, 2022, 8:08 PM, atnaujinta Oct 1, 2022, 10:18 PM

Ne veltui sakoma, kad kokią energiją skleidi, tokią ir pritrauki. Likimas mane suvedė su nuostabiu vyru, pavadinkime jį Sauliumi. Bendraamžis, našlys, puikiai apsirūpinęs, rūpestingas, dėmesingas. Santykiai šilti, susitikinėjom apie metus.

Vaikai mūsų užauginti, tėvelių nebėra. Artimųjų ratas – kuklus. Rūpinamės vienas kitu. Kartais Saulius į svečius pasikviesdavo savo geriausią draugą, pavadinkime jį Viliumi.

Ir čia likimas man nusprendė iškrėsti pokštą – Vilius man krito į akį ir į širdį taip pat stipriai, kaip ir Saulius.

Kartą turėjome eiti į vieną, pavadinkim, renginį, tačiau Saulius susirgo. Savo bilietą jis pats pasiūlė perleisti Viliui. Taip viskas ir prasidėjo... Nekalti prisilietimai, apsikabinimai, po jų norėjosi patirti ir išgyventi vis daugiau, vis intymiau...

Susitikinėjam su Viliumi slapta jau apie pusmetį. Saulius nieko nežino, ką veikiu su jo geriausiu draugu, kai būname ne kartu.

Vilius ir pats supranta, kad negerai taip elgtis. Bet ir draugystės griauti nenori, ir manęs paleisti... Liepia man pasirinkti. Bet man jie abu vienodai brangūs – su abiem gerai. Su kiekvienu savaip, skirtingai, bet gerai.

Žinau, esu visiška savanaudė. Nes paisau tik savo interesų. Kaip kokia neatsakinga jauniklė bėgu pavėjui likimo tempiama už rankos ir nežinau, kur jis nuves. Galbūt į rojų, o gal į pragarą?

Galbūt surasiu gyvenimo žmogų, o gal prarasiu du mylimuosius... Likime, tu man pernelyg dosnus...

Šis rašinys dalyvauja konkurse „Nuotykis, kurio niekada nepamiršiu“!

Prisiminkite pačius karščiausius ir įsimintiniausius nuotykius, kurių niekada nepamiršite. Galbūt išgyvenote romantiškiausią nuotykį? O gal patyrėte pačias smagiausias atostogas? Įgyvendinote seną svajonę ir aplankėte svajonių šalį, įsigijote svajonių namą? Pasidalinkite savo nuotykiu su visais skaitytojais ir laimėkite prizą!

Skelbiame rašinių konkursą „Nuotykis, kurio niekada nepamiršiu“. Dalinkitės savo istorijomis, kurių laukiame paštu bendraukime@lrytas.lt.

Prizas už daugiausiai skaitytojų sulaukusią istoriją – 100 eurų „Esperanza Resort & SPA“ dovanų čekis. Prabangus penkių žvaigždučių viešbutis įsikūręs unikalioje kvapą gniaužiančioje vietoje, ant Ungurio ežero kranto, už 13 km nuo Trakų centro. Vešlaus privataus miško apsuptoje teritorijoje. Pasidovanokite sau 5 žvaigždučių poilsį!

Konkurso laikas pratęsiamas. Jūsų rašinių lauksime iki spalio 10 d. Spalio 12 d. paskelbsime laimėtoją!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.