Mamos paramą jautė net ir sunkiausiu metu: „Rado būtent tuos žodžius, kurių man tuo metu reikėjo“

Aš turiu pačią nuostabiausią mamą pasaulyje, tai galiu patikinti 110 proc. Kaip aš buvau maža, ji man atstojo tiek mamą, tiek tėtį... Ji buvo ir yra tas žmogus, kuriuo aš pasitikiu, kurį gerbiu ir mylių labiausiai pasaulyje.

 Dukra labai laiminga, turėdama tokią nuostabią mamą.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
 Dukra labai laiminga, turėdama tokią nuostabią mamą.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ingrida

2023-05-05 19:55

Ji yra ne tik mano mama, bet ir geriausia mano draugė, patarėja. Kai buvau maža, buvau labai didelė neklaužada, todėl kantrybės jai labai daug reikėjo. Dažnai vis kur nukrisdavau, susižeisdavau. Daug vargo buvo su manim.

Bet ji niekada nešaukdavo ant manęs, visada ramiai paaiškindavo, papasakodavo, ir aš nurimdavau. Kad ir koks gyvenimas buvo jai sunkus, ji niekada to neparodydavo, visus sunkumus priimdavo su šypsena veide.

Ji visą vaikystę mane mylėjo ir atidavė man tik tai, kas geriausia. Pamenu, kaip buvau mažytė, sodindavo mane ant dviračio bagažo ir važiuodavome apie 20 kilometrų duobėtu keliuku maudytis prie upės.

Pamenu, kaip kiekvieną vasarą kartu statydavome palapinę ir bandydavau joje miegoti. Bet vos tik sutemdavo, bėgdavau į kambarį pas mamą, nes būdavo baisu.

Kai šiek tiek paaugau, sutikau savo pirmąją meilę. Kaip taisyklė, pirmoji meilė ne visada turi gražią pabaigą. Man buvo labai sunku, atrodė gyvenimas jau baigėsi, net ir tada mama rado savyje būtent tuos žodžius, kurių man tuo metu reikėjo.

Galėčiau pasakoti ir pasakoti, kokią nuostabią vaikystę aš turėjau... Tik mamos begalinė meilė ir rūpestis mane užaugino tokią, kokia dabar esu. Aš dabar jau mama šešerius metu. Ir kiekvieną dieną stengiuosi būti tokia mama, kaip ir manoji. Ji mane išmokė į gyvenimą žiūrėti su šypsena. Kiekvieną gyvenimo smūgį priimti kaip iššūkį, įveikti visas negandas ir laukti šviesesnio rytojaus.

Visą gyvenimą būsiu jai dėkinga, kad užaugau būtent tokia, kokia dabar esu. Aš ne tik kad ją beprotiškai myliu, bet ir iš visos širdies gerbiu. Ji yra šviesa mano gyvenime.

Šiuo metu gyvena mamytė kartu su manimi ir dėl to esu be galo laiminga. Vertinu ir branginu kiekvieną dieną, kad ji yra šalia manęs. Mato, kaip auga jos anūkas.

Jei, mamyte, bus taip, kad skaitysi šį laišką, tai žinutė tau mamyte: MYLIU TAVE VISA ŠIRDIMI, AČIŪ TAU UŽ PADOVANOTĄ GYVENIMĄ, UŽ GRAŽIĄ VAIKYSTĘ, UŽ NUOSTABIĄ IR LENGVĄ PAAUGLYSTĘ. AČIŪ MAMYTE UŽ KIEKVIENĄ DIENĄ, KAI ESI ŠALIA MANĘS. MYLIU IR APKABINU.

Šis rašinys dalyvauja konkurse „Ypatinga mama“. Naujienų portalas lrytas.lt ir „Argo Trakai“ kviečia skaitytojus dalintis gražiausiomis istorijomis apie savo mamas ir laimėti puikių dovanų! Daugiausiai dėmesio sulaukusios 3 istorijos bus apdovanotos „Argo Trakai“ kuponais.

Pirmosios vietos laimėtojui atiteks 2 valandų trukmės apsilankymas „Argo Trakai SPA“ erdvėje. Antrosios vietos laimėtojui – du 50 eurų vertės dovanų kuponai apsilankymui „Argo Trakai“ restorane. Trečios vietos laimėtojui – 50 eurų vertės dovanų kuponas apsilankymui „Argo Trakai“ restorane.

Rašinius siųskite bendraukime@lrytas.lt. Istorijų laukiame iki gegužės 5 dienos. Nugalėtojai bus skelbiami gegužės 8 dieną. Visos atsiųstos istorijos portale galės būti skelbiamos anonimiškai. Portalas lrytas.lt pasilieka teisę neskelbti istorijų, neatitinkančių LR teisės aktų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.