Klaipėdietės išpažintį apie svingerius kavinėje išsižioję klausėsi visi: „Ausys linko"

Išgirdau damučių pokalbį prie staliuko restorane ir net pati nukaitau. Taip taip, nereikia čia pradėti moralizuoti iškart apie nesiklausymus svetimų pokalbių. O gal tiesiog jos turėtų kalbėti tokiu garsu, kad girdėtų tik pačios, o ne visas restoranas?

Daugiau nuotraukų (1)

Diana L.

May 20, 2023, 6:47 PM

Esmė buvo ne garsus pokalbis, verta paminėt, kad trise jau gurkšnojo trečią butelį gėrimo su burbuliukais, bet aptariama tema.

Veiksmas vyko viename Klaipėdos restorane, greitai suprasit, kodėl man taip miestas užkliuvo... Aptarinėjo trijulė viską: blogas kaimynes, vaikus, vyrų užgaidas, namus, darbus, kolegas ir perėjo prie lovos temų.

Viena skėlė kalbą apie svingerių vakarėlius, į kuriuos vaikšto su savo vyru. Arba be jo. Nes jis gi nuolat išvykęs darbo reikalas, o ji tai NORI.

Nors iki tol atrodė, kad visos trys yra senos draugės – su šia tema viskas pasikeitė.

Dvi damutės tik išsižiojusios klausėsi, klausinėjo, kaip ten viskas būna, kaip saugotis, ką daryti, jeigu kitas verčia kažką daryti... O damutė su pasigėrėjimu dėstė, kaip pati taisykles nustatai, eini į kambarius su tais, su kuriais iškart aptari, kas ir ko nori, ko nenori.

Pasakojo, kad ir jos vyrui šie vakarėliai visai patinka, tada pats būna žvalesnis, gyvenimu patenkintas. O ji pati jau neįsivaizduoja gyvenimo be svingerių, vaikus palieka močiutei ir lekia.

Dvi draugės vis dar stebėjosi ja, regis, nežinojo apie tai prieš tai. Ir klausinėjo, kur vyksta šie vakarėliai, kaip į juos patekti, nors vis pabrėždavo, kad tai keistoka ir ne joms.

Vos patirtimi besidalijusi poniutė išėjo į tualetą, dvi draugės puolė aptarinėti ką tik išgirstos istorijos, kad jau to iš jos tikrai nesitikėjo ir kaip savo vyrams apie tai papasakos. Tačiau tik jai grįžus vėl tęsėsi istorijos su vis daugiau smulkmenų apie teminius vakarėlius, turėtus partnerius, pozas...

Ausys linko ir svetima gėda apėmė. Mes su vyru juokėmės, kad tokio detalaus instruktažo ar nuodėmingų istorijų dar internete gerokai paieškoti reikėtų.

O man išėjus iš restorano viena mintis tebesisuko: juokaudavo žmonės, kad Klaipėdoje dėl uosto gyvenimo daugiau ištvirkimų yra, gal čia su tuo susiję? O gal tik burbulų gėrimas atrišo liežuvį per smarkiai?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.