Svajojo pamaloninti vyrą, bet užklupus jį miegamajame net sustingo: „Pasaulis sugriuvo“

Esu pasimetusi, sugniuždyta, palaužta moteris. Negalėjau patikėti, kad taip galėjo nutikti mano šeimoje... Deja... Noriu skirtis, bet taip pat ir noriu išsaugoti šeimą. Nežinau, kuriuo keliu pasukti. Noriu išsipasakoti.

Moteris norėjo pamaloninti vyrą, tačiau išvydus, ką daro likęs be jos, dingo visa aistra.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Moteris norėjo pamaloninti vyrą, tačiau išvydus, ką daro likęs be jos, dingo visa aistra.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Moteris norėjo pamaloninti vyrą, tačiau išvydus, ką daro likęs be jos, dingo visa aistra.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Moteris norėjo pamaloninti vyrą, tačiau išvydus, ką daro likęs be jos, dingo visa aistra.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Sofija

Aug 26, 2023, 10:38 PM, atnaujinta Aug 26, 2023, 10:39 PM

Santuokoje su vyru esame jau 10 metų. Auginame dukrą. Santykiai pradėjo keistis iškart tik gimus vaikui. Vyras atšalo, pasidarė piktas, nuolat priekaištaudavo, kad jam trūksta mano dėmesio. Netgi grasindavo, kad „nueis į kairę“, jeigu nebūsiu jam geresnė žmona.

O aš tuo metu buvau pasinėrusi į dukros auginimą. Kamavo pogimdyminė depresija. Žinau, kad tai slidi riba, kai žmona pamiršta vyrą ir visa širdimi atsiduoda tik kūdikiui. Tačiau guodžiausi, kad mažylei paaugus viskas pasikeis ir santykiai susitvarkys.

Tačiau nors ir dukrytė augo, mamos dėmesio reikėjo tiek pat, gal net daugiau. Dar ir dabar dažnai atbėga pas mus į lovą naktimis ir užsibūna iki ryto. Vyras pyksta, kad tai nėra gerai, kad mergaitė jau didelė ir pati turi miegoti savarankiškai, be mamos. O ir apskritai man jau tiek savo laiko nebereikėtų jai skirti.

Kartais tikrai stengiuosi vyrui skirti daugiau dėmesio, tačiau jėgų ne visada pakanka net pasirūpinti savo pačios poreikiais. O vyrui skirti meilės ir kūniškų malonumų tikrai pavyksta vis rečiau ir rečiau. Kartais užmiegu bemigdydama dukrelę, o vyras kitame kambaryje lieka miegoti vienas.

Tai štai, prie ko viskas nuvedė. Vieną vakarą sugalvojau jį nustebinti ir pamaloninti užmigdžius dukrą. Tačiau kai atėjau į miegamąjį, užmačiau jį su planšete rankose. O per visą ekraną kažkokios blondinės galva šviečia. Kaip supratau, susirašinėjo su ja, ar kalbėjo.

Man net širdis sustojo akimirkai, sustingau tarpduryje. Nieko jam nesakiau, nes nežinojau, kaip elgtis... Tik palindau po patalais ir ilgai ilgai verkiau...

Esu labai įskaudinta. Kažkam gal tai „normalus“ vyro elgesys. Bet nesu tikra, ar jis tiesiog žiūri į tų merginų profilius, ar su jomis palaiko ryšį, gal net susitinka. Niekada netikrindavau jo telefonų ir nespoksodavau, tiesiog netyčia pamačiau.

Kitą vakarą peržvelgiau jį dominančius profilius socialiniuose tinkluose. Siaubas – pilna kažkokių rusakalbių merginų, demonstruojančių pusnuogį kūną. Atrodo, kad normalios merginos taip nepozuoja, labiau primena pornografinio turinio kūrėjas ar merginas už pinigus...

Buvau šokiruota. Pasaulis sugriuvo. Nesitikėjau, kad kol migdau dukrą, vyras taip linksminasi virtualiame pasaulyje. O sakantiems, kad pati kalta, jog vyrui dėmesio neskyriau, dėl to ir dairosi į kitas, noriu pasakyti, kad neatsidūrus kito vietoje negalima smerkti. Ką man daryti?

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.