Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Nutirpo pamačius, kas vyksta automobilyje prie parko: ilgai vaikams aiškino, ką ten darė dėdė su teta

Atšilus orams mėgstame su vaikais žygius. Gyvename netoli vieno populiaraus parko, todėl ten einam pasivaikščioti ir ryte, ir vakare, o savaitgaliais tai visą dieną praleidžiame. Parkus mėgsta ne tik tėveliai su vaikučiais, bet ir porelės, sveikuoliai, šuniukus auginantys žmonės. Na, kaip ir visur.

Pamačiusi ir supratusi, kas vyksta parko prieigose automobilyje vos už poros metrų, net nutirpo.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Pamačiusi ir supratusi, kas vyksta parko prieigose automobilyje vos už poros metrų, net nutirpo.<br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Danguolė

May 25, 2024, 10:01 PM

Bet blogiausia, kad kartais žmonės taip įsijaučia, kad praranda vietos nuovoką. Rašau laišką norėdama perspėti visus romantikus elgtis padoriai viešose vietose. 

Savaitgalį su vaikais kaip tik grįžinėjome iš parko, jau buvo vėlesnis laikas, apie 20.30 val., kažkur. Prie parko paprastai būna daug automobilių. O tąkart buvo tik vienas vienintelis, todėl kažkaip automatiškai patraukė mūsų dėmesį. 

Iš arčiau priėjus matėsi, kad jame vyko kažkoks veiksmas. Ir tada mažoji kad pradėjo rėkti nesavu balsu. Kas vyksta?

Pagaliau pati pamačiusi ir supratusi, kas vyksta tame automobilyje vos už poros metrų, net nutirpau. Ten gana atvirai apsinuoginusi porelė užsiiminėjo intymiais santykiais!

Ant priekinės sėdynės, nesislėpdami kažkur ten gale po užtamsintais langais. Nelabai jiems svarbu buvo, kad dar gana šviesu (dabar ir temsta juk vėliau), ir kad langas praviras. Ir žmonių parke dar gana nemažai. Porelei tai nė motais. Aistra užvaldė ir pasidavė instinktams. Gėda... 

Blogiausia, kad vaikai labai išsigando. Reikėjo vaikams ilgai aiškinti, kodėl teta taip rėkavo ir kad dėdė tetos neskriaudė.

Vyresnioji jau turbūt suprato, kas ten vyko. Tai ji jau taip neparodė savo emocijų, bet mačiau, kad labai nemaloniai pasijuto. Klausimas, ar nereikės psichologų po šio incidento.

Visi įsimylėjėliai, susiraskit kambarį. Dabar juk pilna butų valandai, parai, savaitei. Ar bent jau iki atokesnio miškelio pavažiuokit, ne pačiame miesto parke...  

Gailiuosi dabar, kad neiškviečiau policijos. Nes tai šiaip jau yra viešosios tvarkos pažeidimas.

P.S. (Parko pavadinimo sąmoningai neminiu, kad kitiems tai nebūtų skelbimas atvažiuoti pasismaginti ir kitiems.)

 

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: pabėgėlių integracija – nauda ar žala darbo rinkai?