Senus draugus suvedė jų merginos

Pastebėjau jūsų skelbiamą konkursą laimėti 2 bilietus į Robbie Williamso koncertą Taline ir nė minutės nesudvejojau jame sudalyvauti, nes atsirado puiki proga kartu su savo mergina sudalyvauti šiame koncerte ir nenoriu praleisti galimybės padaryti šią staigmeną savo merginai! Bet visgi pradžiai reikėtų papasakoti kokia yra mano istorija.

R.Williamsas kitą savaitę koncertuos Taline.<br>„Reuters“ nuotr.
R.Williamsas kitą savaitę koncertuos Taline.<br>„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Simonas

Aug 14, 2013, 6:00 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 10:49 PM

Pirmiausia man reikia 2 bilietų sau ir savo draugui. Klausit, o kaip gi mergina? Na, situacija tokia, kad mudviejų merginos jau turi du bilietus. Jos yra R.Williamso fanės, na, ir bilietus turi ilgą laiką. Iš pradžių jos planavo vienos vykti į Taliną ir koncertą, tačiau mudu su draugu nusprendėm, kad negalime jų vienų išleisti ir turime vykti kartu ir bent palydėti iki koncerto.

Nieko joms nesakę suplanavome kelionę, kada išvyksime, kaip vyksime, taip pat radome, kur apsistoti. Suplanavome pabūti Estijoje kelias dienas, pažinti miestą, na, ir turėdami visą informaciją apie kelionę papasakojome draugėms ir jos dėl to labai nudžiugo, kad vyksime kartu, kad galėsime praleisti nuostabų laiką visi kartu. Na, bet bilietų pirkti nesiryžom... pataupėm kitų pramogų sąskaita, tačiau pamačius šį siūlomą konkursą mes su draugu nusprendėme pabandyti laimę. Nieko nesakydami draugėms vėl norime joms padaryti siurprizą! Eiti kartu į koncertą!

Dar norėčiau papasakoti kitą istoriją, kaip abi, mano ir mano draugo, poros susipažino. Ši istorija dar kartą patvirtins, kad gyvenime būna įdomiausių nutikimų. Taigi pati šios istorijos pradžia nusikelia į pradines mokyklų klases. Ten pirmiausia susiveda keliai su mano bičiuliu - Klaidu. Pradinėje mokykloje mes buvome vieni geriausių draugų, tačiau po kelerių metų jis persikelia į kitą miestą ir ryšys dingsta, na, tada buvome trečiokai–ketvirtokai ir kurį laiką iki studijų laikų nebesusitikome, kol studijų metais aš susipažinau su savo mergina Kornelija.

Mums užmezgus santykius jos „Facebook“ nuotraukose pastebėjau pažįstamą veidą – sakau, kas jis? Ji atsako, kad tai - Klaidas, jos vienos geriausių draugių vaikinas. Na, tada būnu džiaugsmingam šoke! Vow, po tiek metų tokiu būdu atrasti draugą.

Verta pažymėti tai, kad abu mokomės Vilniuje, abiejų mūsų mylimosios mokosi Kaune, abi gyvena viena priešais studentų bendrabutyje. Tačiau, kad ir mokomės vienam mieste, vis dėl to mums susitikti padėjo mūsų mylimos merginos. Nežinau, ar tai gyvenimo lemtis ar atsitiktinumas, bet tai, kad visus mus keturis suvedė, yra nuostabu. Todėl labai viliuosi, kad padovanosite mums 2 bilietus į koncertą ir galėsime visi kartu praleisti tikrai smagų laiką Estijoje!

Simonas dalyvauja lrytas.lt konkurse, kuriame galima laimėti bilietus į Robbie Williamso koncertą Taline. Įrodykite, kaip norite į šį koncertą, ir laimėkite! Štai kelios idėjos:

* Dainuojate ar grojate? Nusifilmuokite, kaip atliekate kurią nors iš R.Williamso dainų, ir pasidalinkite įrašu!

* Visi jums sako, kad esate labai panašus į R.Williamsą arba esate tokio paties įvaizdžio? Nusifotografuokite ir atsiųskite nuotrauką!

* R.Williamso muzika susijusi su kokiu nors svarbiu jūsų gyvenimo įvykiu (sužadėtuvėmis, vestuvėmis, pirmąja meilės naktimi)? Aprašykite šią istoriją ir pasidalinkite ja su mumis!

Jūsų vaizdo įrašų, nuotraukų ir istorijų iki penktadienio 16 val. laukiame adresu konkursai@lrytas.lt arba įkeliant čia. Nepamirškite nurodyti savo telefono numerio.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.