Skaitytojai išrinko įspūdingiausią komentatoriaus R.Petrausko perliuką

Už smagias akimirkas Lietuvos krepšinio sirgaliai dėkoja ne tik mūsų rinktinei, nuskynusiai sidabro medalį. Televizijos žiūrovams ūpą kėlė ir šmaikščios komentatoriaus Roberto Petrausko frazės. Per visą Europos krepšinio čempionatą „Bendraukime“ skaitytojai siuntė įspūdingiausias R.Petrausko frazes, balsavo ir galiausiai išrinko pačią įspūdingiausią.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2013, 11:20 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 9:13 PM

„Kšyštofas meta Darjušui, Darjušas Kšyštofui, pas ką kamuolys???“ Šis R.Petrausko perliukas, ištartas per lietuvių rungtynes su makedonais, įsimins ilgam. Balsuojant jis ir buvo pats populiariausias – surinko 1915 balsų.

Rungtynių žiūrovams itin patiko ir su Lino Kleizos plaukais susijusios R.Petrausko mintys. „Rungtynes laimėjome per plauką, bet tas plaukas buvo iš Lino Kleizos šukuosenos“ – ši citata, ištarta per rungtynes su Bosnijos ir Hercegovinos komanda, balsavime surinko 1822 balsus.

Arba: „Jonas Valančiūnas pasiskolino Kleizos plaukus. Latviai bėga šalin.“ Už šią citatą taip pat balsavimo beveik tūkstantis „Bendraukime“ skaitytojų.

Daug kam įstrigo ir R.Petrausko plėtojama mintis apie Jono Mačiulio žaidimą: „...Jonas Mačiulis rodo teisėjui, kad kamuolys į užribį atšoko nuo varžovo kojos. Teisėjas Mačiulio neklauso...“ (Rodomas situacijos pakartojimas iš kitos pusės ir matosi, kad nuo Mačiulio kamuolys atšoko). R.Petrauskas: „... ir gerai, kad neklauso, nes Mačiulis norėjo teisėją apgauti...“

Su visomis „Bendraukime“ skaitytojų citatomis ir balsavimo rezultatais galite susipažinti lentelėje apačioje.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.