Visus lieknėjimo būdus išbandžiusi moteris: „Pagaliau supratau“

Paskaičiau kelias norinčiųjų sulieknėti istorijas ir nesusilaikiau neparašiusi. Visų Jūsų laiškai spinduliuoja didelį norą, tačiau ir didelį liūdesį. Pati dar visai neseniai gyvenau mintimis „čia kabo, čia putlu“ ir panašiai. Savo gyvenime esu susikaupus ir numetus nemažai svorio po pirmojo gimdymo, vėliau – ir po antro. Tam reikia labai daug valios, ir sulaukti TOS DIENOS. Sunku pradėti, bet sukaupus visas pastangas – labai įmanoma.

Kasdien mėčiausi – tai valgysiu vien vaisius, tai vien kiaušinius, tai vien daržoves. Taip sugebėdavau išsilaikyti iki pavakarės.<br>123rf.com asociatyvioji nuotr.
Kasdien mėčiausi – tai valgysiu vien vaisius, tai vien kiaušinius, tai vien daržoves. Taip sugebėdavau išsilaikyti iki pavakarės.<br>123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rūta

May 7, 2014, 3:50 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:22 AM

Tingėdama susiimti, vis pirkau „stebuklingas“ tabletes, kavas, arbatas. Kiek? Jeigu vardinčiau rūšimis, tai ne mažiau nei dešimt. Suma? Bent 500 litų per paskutinius metus... Padėjo? NE. Buvau nepatenkinta savim, bet neturėjau jėgų susiimti pagaliau. Kasdien mėčiausi – tai valgysiu vien vaisius, tai vien kiaušinius, tai vien daržoves...

Taip sugebėdavau išsilaikyti iki pavakarės... Po to – vėl saldainiai, bulvės, sumuštiniai.. Ir vėl nusivylimas savimi. Kol vieną rytą pamačiau save patinusiu veidu nuo susikaupusių skysčių – vaisių valgymas vakarais (ne vienas obuoliukas, o kekė vynuogių, keli obuoliai, pora bananų) davė savo.

Visą dieną praleidau skaitydama įvairius forumus apie dietas. Ir radau. Dukano dietą. Nutariau, kad pradedu DABAR. Ne rytoj, ne nuo pirmadienio.Dabar jau mėnuo laiko, ir esu numetus 6 kilogramus. Vertinant tai, kad mano ūgis 161 cm ir svoris buvo 63,5 kg, tai tikrai nemažai.

Svarbiausia – šios dietos laikantis galiu valgyt saldumynus. Ne sausainius iš parduotuvės, o savo pasigamintus, pagal taisykles. Ši dieta nėra trumpalaikė, trunkanti savaitę ar dvi ir žadanti per tą laiką numest 10 kilogramų o vėliau – skubiai ataugti. Tai yra visas mitybos planas, palaipsniui mokantis įprasti suvaldyt savo norus persivalgyt.

Neperšu išbandyti šią dietą, tačiau labai linkiu visoms moterims perkalbėti save, ir suprasti, kad jei pasislėpusi suvalgysit šokoladą ar čipsus – visiems bus vis tiek... Tik Jums bus nuo to blogiau. Ir net jei nerandate savyje stiprybės susiimti – joks dietologas Jums nepadės, jei 24 val. per parą nestovės už nugaros.

Gerai pagalvokit – ar valgysiu ką noriu ir graušiu save, ar vis tik pabandysiu suimti save į rankas ir žiūrėsiu ką valgau, palaipsniui pasiekdama moralinį pasitenkinimą žiūrint į veidrodį ir lendant į „išaugtus“ rūbus. Sėkmės Jums.

 ***

Išbandėte, regis, visas dietas, tačiau jos nedavė jokių rezultatų? Mėginote sportuoti, tačiau rankos nusviro greičiau nei pagražėjo kūno linijos? Apskritai ima atrodyti, kad jūsų pastangos sulieknėti – tai lyg kova su vėjo malūnais? 

Papasakokite savo istoriją, dalyvaukite konkurse ir laimėkite profesionalią mitybos ir sporto konsultaciją visiems metams!

Jūsų istorijų, parašytų tvarkinga lietuvių kalba, laukiame iki gegužės 14 dienos el. paštu bendraukime@lrytas.lt arba įkelkite čia

Jeigu tik įmanoma, pridėkite ir savo nuotraukų.

Trijų, redakcijos nuomone, įdomiausių istorijų autorių lauks KILO.LT prizai. I vieta – 399 Lt vertės metų narystė mitybos ir sporto konsultacijoms internetu ir 139 Lt vertės papildų rinkinys deginantiems riebalus. II ir III vietos laimėtojams teks 3 mėnesių narystė mitybos ir sporto konsultacijoms.

KILO.LT – tai mitybos ir sporto konsultantas internetu. Tai unikali sistema, kuri kartu su profesionalų komanda padės susikurti norimas kūno linijas. KILO.LT metodai paremti šiuolaikiniu mokslu ir ekspertų asmenine patirtimi. Kaip pasinaudoti KILO.LT naryste,  plačiau skaitykite čia.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.