Neturiu veidrodžių, nesimaudau vonioje, kad tik savęs nematyčiau

Negaliu apsakyti, kaip aš nepatenkinta savo kojomis. Norėčiau dėvėti visiškai figūrą paslepiančius drabužius.

Visada buvau stambaus kūno sudėjimo, neįsivaizduoju savęs sportuojant ir laikantis dietų...<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Visada buvau stambaus kūno sudėjimo, neįsivaizduoju savęs sportuojant ir laikantis dietų...<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Karolina

Dec 4, 2014, 12:15 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 11:59 PM

Nekenčiu savo kūno, tad namie neturiu veidrodžių. Kad nematyčiau savęs, maudausi po dušu, o ne vonioje. Gerus trejus metus nebuvau drabužių parduotuvėje. Dažniausiai savimi pasitikiu, tačiau nekenčiu savo kūno ir negaliu į jį žiūrėti. Jaučiuosi išpurtusi, liūlanti ir milžiniška. Tai verčia mane persivalgyti.

Mano vyras mane myli. Tai kodėl aš negaliu patikti sau? Kankinuosi dėl savo svorio. Vis sveriuosi ir sveriuosi – kartais iki 15 kartų per dieną. Tačiau būna ir atvirkščiai – svarstyklėmis nesinaudoju ištisas savaites ar mėnesius.

Visas mano gyvenimas sukasi apie valgymą. Daugiau negaliu susikaupti darbui, ir tai jau atnešė neigiamų padarinių. Mano problema sukėlė kivirčų šeimoje. Nebesidžiaugiu dalydamasi maistu su šeima ar draugais. Tapau užsisklendusi ir linkusi į savistabą. Praradau pasitikėjimą savimi ir savigarbą. Nenoriu niekur eiti. Daugiau nebepatinku pati sau.

Visi sako: „Kokia tu graži, neimk į galvą, tau tinka apvalumai.“ Tinka tada, kai aš juos paslepiu, pabrėžiu kitus savo privalumus.

Vis prašau, kad man kažkas iš vidaus „įspirtų į užpakalį“ ir manyje atsirastų valgymo saikas. Aš tikrai turiu valgymo sutrikimų, nes dažnai valgydama apraminu savo nervus, pamirštu viską.

Tikiuosi, kad dalyvaudama šitame išskirtiniame klinikos „Grožio chirurgija“ projekte, jei jį laimėčiau, turėčiau apie save pačią geriausią nuomonę ir iš naujo pamilčiau save.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.