Sūnų beveik iki 3 metų maitinusi moteris trokšta dailesnių krūtų

Savo istoriją galėčiau pradėti nuo to, kad 7 metus gyvenau su „vyru“, kuris smurtavo, santykiuose ieškojo tik naudos... Ir dabar man labai labai gaila savo gražiausių metų, atiduotų jam. Išskyrus tai, kad turiu nuostabų sūnelį, kuris yra vienintelis mano džiaugsmas ir per šias Kalėdas jau švęs 3 metukų gimtadienį! Taip greitai eina laikas...

Noriu pasirūpinti savimi, ko nedariau ilgą laiką, tiek dėl savęs, tiek dėl sūnelio, kuris turėtų gražią, savimi pasitikinčią mama.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Noriu pasirūpinti savimi, ko nedariau ilgą laiką, tiek dėl savęs, tiek dėl sūnelio, kuris turėtų gražią, savimi pasitikinčią mama.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Gitana

Dec 12, 2014, 7:42 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 7:24 AM

Taip pat krūtinę, kurios kaip ir nebėra. Net negaliu nešioti liemenėlės, su kuria gal kaip nors galėčiau, bent optiškai padailinti, padidinti krūtinę, nes tiesiog nėra tokio dydžio. Sūnų maitinau iki 2,8 metukų, tai ir maitinimas krūtimi tam turėjo įtakos. Daugiau nenoriu niekam švaistyti laiko ir, ypač dabar, galvojimui, kaip negražiai, nemoteriškai ir pan. aš atrodau. Noriu pasirūpinti savimi, ko nedariau ilgą laiką, tiek dėl savęs, tiek dėl sūnelio, kuris turėtų gražią, savimi pasitikinčią mama.

Ir neslėpsiu, neatmetu dar galimybės, kad galbūt sutiksiu savo gyvenimo vyrą, tikrą vyrą, patikimą, su kuriuo galėsiu jaustis mylima, saugi, kuriam taip pat norėčiau būti graži, geidžiama... Suprantu, kad po nėštumo pasikeičia moters kūnas, vienų daugiau, kitų mažiau.. Tačiau labai noriu pasinaudoti galimybe patobulinti savo trūkumus, noriu jaustis pasitikinti savimi, patenkinta savo kūnu. Žinau, kad sportas ar dietos man čia negali padėti, man reikia Jūsų, specialistų, pagalbos...

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.