Konkurso nugalėtojai Gitanai – putli krūtinė ir plokščias pilvas

Jei išeitume į gatvę ir paklaustume praeivių, kaip turėtų atrodyti graži moteris, greičiausiai daugelis kalbėtų apie liekną figūrą, standžią krūtinę, ilgus plaukus ir putlias lūpas. Tokias moteris matome ant raudonųjų kilimų ir televizijos ekranuose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-09 10:59, atnaujinta 2018-01-13 18:08

Tačiau tos moterys, kurios yra mūsų kaimynės, studijų draugės ar sutiktos parduotuvėse dažniausiai neatrodo kaip apibūdintas grožio etalonas ir net kuklinasi prisipažinti, kad norėtų tokiomis būti.

Klinika „Grožio chirurgija“, siekdama sugriauti stereotipą, kad tik žinomos moterys turi galimybę keisti kūną ir tapti gražesne savo versija, organizavo konkursą „Noriu būti graži ir man dėl to ne gėda“. Konkurso nugalėtoja tapo vieniša mama Gitana.

„Jau kurį laiką turėjau slaptą norą keistis. Pamačiusi, kad vyksta konkursas, nusprendžiau jame dalyvauti. Kai sužinojau, kad laimėjau – labai apsidžiaugiau, buvo labai netikėta ir, žinoma, prieš pirmąją konsultaciją labai jaudinausi“, – pradeda savo pasakojimą moteris.

Didelių ir nuoširdžių, šiek tiek bailių akių savininkės Gitanos gyvenimas nelepino. 7 metus ji gyveno su smurtaujančiu vyru, kuris santykiuose ieškojo tik naudos sau. Nuo to paties vyro moteris pagimdė sūnų, kuriam dabar yra treji ir tik jį Gitana įvardija kaip savo gyvenimo džiaugsmą.

„Man labai gaila savo gražiausių metų, kuriuos paaukojau tam vyrui. Daugiau savo laiko švaistyti nebenoriu. Neturiu jokio grožio idealo, kiekvienas žmogus yra išskirtinis ir savaip gražus: jo grožis yra išorės, vidaus ir elgesio samplaika. Tiesiog manau, kad išorinis grožis suteikia daugiau pasitikėjimo savimi“, – prisipažįsta moteris.

Konkurse Gitana nusprendė dalyvauti norėdama pašalinti po gimdymo likusį pilvą, taip pat – susitvarkyti nukarusią krūtinę.

„Po nėštumo moters kūnas keičiasi – tai nėra paslaptis. Vienoms moterims tie pokyčiai būna didesni, kitoms – mažesni. Mano krūtinė po vaikučio maitinimo buvo visiškai praradusi formą“, – pasakoja konkurso laimėtoja.

„Kai Gitana atėjo konsultacijai, pamačiau išsigandusią jauną moterį, tačiau tvirtai žinančią, kokių pokyčių ji nori. Gitanos pilvas šiek tiek pasmukęs, po gimdymo liko kabanti oda, taip pat – nukarusi ir ištuštėjusi krūtinė. Planuojame jai atlikti pilvo plastikos procedūrą, padarysime plokščią pilvuką, pašalinsime odos perteklių, o krūtinę koreguosime implantais. Pastarieji nebus dideli, tokie, kad užpildytų odos apvalkalą ir atsirastų graži ir putli krūtinė“, – pasakoja klinikos „Grožio chirurgija“ plastikos chirurgas Kęstutis Maslauskas.

Klinikos ekspertai Gitaną kaip laimėtoją pasirinko norėdami padėti moteriai, kuri rūpinasi savimi, tačiau nei sportu, nei dietomis jos problemų išspręsti neįmanoma.

Moteris pripažįsta, kad slapta tikisi sutikti savo gyvenimo vyrą – patikimą žmogų, su kuriuo galėtų jaustis mylima, saugi ir galėtų tvirtai tikėti, kad bus jam graži ir geidžiama, o sūnus pagaliau turės savimi pasitikinčią mamą.

Moters dienoraščius apie pokyčius galėsite skaityti portale lrytas.lt, o video reportažus apie tai, kaip paprasta lietuvaitė gali atrodyti tarsi kino žvaigždė, galėsite pamatyti internetinėje televizijoje lrytas.tv.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: esminiai pokyčiai Vilniaus oro uoste