„Darželio spalvos 2015“: kviečiame balsuoti už konkurso darbus!

Vivacolor„  konkursas „Darželio spalvos 2015„ pasiekė finišo tiesiąją. Dėkojame visiems Lietuvos vaikų darželiams, kurie siuntė piešinius tema „Spalvingiausia diena darželyje“. Konkurso nugalėtojams atiteks porcija gero ūpo – „Vivacolor“ įsteigti prizai, skirti darželių interjerui atnaujinti. 

Anot konkurso vertinimo komisijos narės A.Jasaitytės-Čeburiak, svarbu, kad vaikai augtų nebijodami atsiskleisti, išreikšti save, bendrauti ir bendradarbiauti.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Anot konkurso vertinimo komisijos narės A.Jasaitytės-Čeburiak, svarbu, kad vaikai augtų nebijodami atsiskleisti, išreikšti save, bendrauti ir bendradarbiauti.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 28, 2015, 2:48 PM, atnaujinta Oct 13, 2017, 2:47 AM

Šiemet darželiai buvo ypač aktyvūs – sulaukėme daugiau nei 440 piešinių. Dabar laukiame skaitytojų verdikto – kviečiame balsuoti už piešinių nuotraukas.  Jas peržiūrėti galite čia.

Konkurso nugalėtojams atiteks pagrindinis prizas – 130 litrų  “Interior“ linijos dažų darželio patalpų sienoms perdažyti. Taip pat įsteigta ir papildomų prizų.

„Darželis yra ta erdvė, kurioje vaikai mokosi bendrauti, bendradarbiauti, kurti, atsiskleisti bei pažinti save. Tai – saugi  erdvė, skatinanti skleistis vaikų kūrybiškumui, vidiniam atsiskleidimui, sudaranti sąlygas tyrinėti. Visa  tai daro didelę įtaką vaikų vystymuisi.

Svarbu, kad vaikai augtų nebijodami atsiskleisti, išreikšti save, bendrauti ir  bendradarbiauti, kurti bei pasitikėti savimi. O spalvos – tai būdas pažinti aplinkinį pasaulį, galimybė išreikšti save bei pažinti kitą“, – pabrėžė konkurso vertinimo komisijos narė, psichologė-edukologė Aistė Jasaitytė-Čeburiak.

Kaip informavome anksčiau, konkursas prasidėjo rugsėjo 28 d. ir tęsis iki spalio 25 d. imtinai. Siųsti piešinius buvo kviečiama iki spalio 18 dienos.

Detaliau apie konkurso taisykles skaitykite čia:

Kada ir kaip dalyvauti

1. Konkurso trukmė: nuo 2015 m. rugsėjo 28 d. iki 2015m. spalio 25 d. imtinai. Dalyviai, pateikę medžiagą ir informaciją, būtiną dalyvauti konkurse, po 4-ame punkte nurodytos dalyvių registracijos datos, nebus vertinami konkurso metu.

2. Konkurso organizatorius UAB „Tikkurila“, žaidimo vykdytojas UAB „Lrytas“.

3. Konkurse gali dalyvauti visi Lietuvos Respublikos teritorijoje esantys valstybiniai vaikų darželiai ir ikimokyklinio ugdymo įstaigos.

4. Dalyviai turi užsiregistruoti iki 2015 m. spalio 18 d. imtinai, paspaudę registracijos nuorodą ir įkėlę konkursinę nuotrauką bei įvedę kontaktinius duomenis. 

5. Kiekviena darželio grupė gali pateikti tik po vieną nuotrauką, todėl registruojant konkursinę nuotrauką svarbu tiksliai nurodyti ne tik darželio, bet ir darželio grupės pavadinimą. Iš to paties darželio ar įstaigos gautų nuotraukų skaičius yra neribojamas. Registruoti savo darželio grupes ar atskiras nuotraukas gali tas pat asmuo ar skirtingi asmenys.

6. Pateikiamos konkursinės nuotraukos tema – „Spalvingiausia diena darželyje“. Visa grupė turi nupiešti vieną didelį piešinį ir atsiųsti jo nuotrauką.

Piešinys gali turėti įvairias priklijuotas detales, karpinius ar būti koliažas iš kelių skirtingų  piešinių. Darželinukų tėveliai taip pat kviečiami prisidėti prie idėjos įgyvendinimo ir piešti kartu, tačiau tai neprivaloma.

7. Konkursinės nuotraukos publikuojamos lrytas.lt nuo 2015 m. rugsėjo 28 d.

Balsavimas ir vertinimas

8. Balsavimas vyksta lrytas.lt aplinkoje nuo 2015 m. rugsėjo 28 d. iki spalio 25 d. imtinai. Jei aptinkamas techninis balsavimo sukčiavimas, dalyviai diskvalifikuojami be išankstinio įspėjimo.

9. Už konkurso dalyvius balsuojama lrytas.lt aplinkoje. Renkant konkurso laimėtojus atsižvelgiama į balsavusiųjų skaičių, taigi laimi tie, kurie surenka daugiausiai balsų. Balsų kiekiai, kuriuos surinks skirtingos to paties darželio pateiktos nuotraukos, nebus sumuojamas.

10. Iš trijų daugiausiai balsų surinkusių nuotraukų iš skirtingų darželių, komisija išrenka nugalėtoją, kuriam atitenka pagrindinis prizas. Likusieji du vaikų darželiai dovanų gauna papildomų prizų.

11. Vienas darželis gali laimėti vieną prizą.

12. Konkurso komisijos nariai: UAB „Tikkurila“ pardavimų direktorius Pijus Genevičius, marketingo koordinatorė Monika Jūraitė ir UAB „Tikkurila“ žiniasklaidos planavimo agentūros „Media House“ atstovė Gintarė Stundžienė, psichologė-edukologė Aistė Jasaitytė-Čeburiak.

13. Nugalėtojai skelbiami per tris savaites nuo balsavimo pabaigos.

Prizai

14. Pagrindinis prizas – 130 litrų „Interior“ linijos VIVACOLOR dažų darželio patalpų sienoms perdažyti. Papildomai UAB „Tikkurila“ nugalėtojams padovanos specialių dažymo įrankių.

15. Papildomi prizai – po 30 litrų vienos pasirinktos spalvos „Interior“ linijos VIVACOLOR dažų dviem komisijos išrinktiems vaikų darželiams iš trijų turėjusių daugiausiai balsų, bet nelaimėjusių pagrindinio prizo.

16. Papildomai skiriama 10 skatinamųjų prizų darželinukams ir jų auklėtojoms, kurių įkeltos nuotraukos sulaukė daugiausiai balsų. Viena darželio grupė gali laimėti tik vieną skatinamąją dovaną.

17. Pagrindiniai ir papildomi prizai  turi būti atsiimti iki 2015 metų pabaigos.

Papildoma informacija

18. Žaidimo metu kylantys ginčai sprendžiami Lietuvos Respublikos įstatymų numatyta tvarka.

19. Kilus klausimams ar techniniams nesklandumams, kreiptis el. paštu inga.purkevičiene@lrytas.lt, tel. 8 5 2743765.

20. Organizatoriai pasilieka teisę be išankstinio įspėjimo keisti taisykles ir konkurso sąlygas.

Kilo klausimų ar techninių nesklandumų? Kreipkitės el. paštu inga.purkevičiene@lrytas.lt, tel. 8 5 2743765.

Visiems linkime kūrybinio džiaugsmo ir sėkmės!

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.