Dešimt metų vaikų nesulaukusi pora atskleidė, kas viską pakeitė

Skaičiau straipsnį apie porą, kuri šešerius metus niekaip negali susilaukti vaikų. Pažįstama situacija. Mūsų laukimas tęsėsi dešimtmetį. Gydytojų kabinetai, operacijos, tyrimai ir - kas svarbiausia - nerandama priežastis, kodėl mūsų neaplanko gandrai...

Šiandien dukrytė džiugina savo šypsena, pirmaisiais žodžiais ir žingsneliais. O reikėjo tiek nedaug: atsipalaiduoti ir negalvoti.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Šiandien dukrytė džiugina savo šypsena, pirmaisiais žodžiais ir žingsneliais. O reikėjo tiek nedaug: atsipalaiduoti ir negalvoti.<br>123rf. asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aurė

2013-11-21 09:07, atnaujinta 2018-02-20 06:09

Buvo labai liūdna. Paskutinis taškas ieškojimų labirinte buvo apsilankymas pas bioenergetikę Latvijoje. Ji tiesiai į akis pasakė, kad aš niekada vaikų neturėsiu.

Buvo skaudu, bet tada ir padėjome tašką tuose ieškojimuose. Nusiraminome, pradėjome gyventi dėl savęs, keliauti po pasaulį. Ir štai - praėjus metams sužinojome, kad turėsime kūdikį...

Šiandien dukrytė džiugina savo šypsena, pirmaisiais žodžiais ir žingsneliais. O reikėjo tiek nedaug: atsipalaiduoti ir negalvoti.

Ilgai nesusilaukiate trokštamo kūdikio? Kaip sprendžiate šią problemą? O gal po ilgo laukimo ir planavimo jums nusišypsojo sėkmė? Kas, jūsų nuomone, tai lėmė? Pasidalinkite savo istorija ir patarimais kitoms panašaus likimo poroms. Siųskite savo istorijas bendraukime@lrytas.lt arba įkelkite čia. 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.