Nuvežė vaikus pačiuožinėti ir negalėjo patikėti tuo, ką išvydo

Mažeikiai - miestas, kuris pramogomis negali pasigirti. Tuo labiau kai dar likusias pramogas vaikams valdininkai iki galo nori sunaikinti.

Pasak autoriaus, ant didžiausių miesto kalnų, kuriuos yra pamėgę miesto ir jo apylinkių vaikai, atsirado neaiškūs betono luitai.<br>Skaitytojo Viliaus nuotr.
Pasak autoriaus, ant didžiausių miesto kalnų, kuriuos yra pamėgę miesto ir jo apylinkių vaikai, atsirado neaiškūs betono luitai.<br>Skaitytojo Viliaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilius

Jan 9, 2015, 9:26 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 12:37 PM

Atsivežus vaikus pačiuožinėti su rogutėmis nuo kalniukų, teko nemaloniai nustebti. Nors mes – mažeikiškiai jau esame pripratę prie keistų Mažeikių valdininkų sprendimų, tačiau tuo, ką išvydau šį kartą, net negalėjau patikėti.

Ant didžiausių miesto kalnų, kuriuos yra pamėgę miesto ir jo apylinkių vaikai, atsirado neaiškūs betono luitai ir įvairūs medžiai. Kiekvieną kartą, kai vaikai čiuožia su rogutėmis, darosi baisu, kad į juos neatsitrenktų ir nesusigadintų viso savo likusio gyvenimo.

Taip pat kalno apačioje įrengtas naujas takelis, kuris išklotas dideliais akmenimis ir kuris visus vaikus verčia iš rogių. Iki nelaimės – tik vienas žingsnis, tačiau tikriausiai miesto politikams tai nerūpi ir jie nesijaudina dėl to, o susigriebs tik tada, kai nutiks labai skaudi nelaimė. Būtų labai malonu išklausyti miesto politikų pusės.

***

Mažeikių rajono savivaldybės atstovai pažymėjo, kad toje vietoje įrengtas naujas parkas, tačiau neatsakė, kaip užtikrinti, kad nuo kalno čiuožinėjant vaikams neįvyktų nelaimė.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.