Vietoj kelio remonto apylankos ženklų – prekybos centro nuorodos

Mane papiktino kelių remontą Zarasuose vykdančios kompanijos aplaidumas. Nežinau, kas užsiima darbais, bet kas tai bebūtų, tegu uždeda apylankos ženklus! Esu ne vietinė, norėjau iš Zarasų nuvažiuoti į Rokiškį. Miesto centre pasukau Rokiškio kryptimi. Truputį pavažiavus pamačiau kelio remonto ženklus – tiesiai judėti nebegalima. Jau nepamenu, ar ten yra nuoroda į dešinę ar tiesiog nėra kur kitur važiuoti.

Daugiau nuotraukų (1)

Albina

Sep 23, 2012, 10:10 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:19 PM

Pasuku į dešinę. Važiuoju toliau iki sankryžos. O tada jau vadovaujuosi nuojauta ir verslininkų nuorodomis. Kas gi kitas, jei ne verslas, pasirūpins žmonėmis?

Nėra jokių remonto atveju įprastų ženklų, kur yra apylanka, kaip į Stelmužę patekti. Viena, kas yra, tai nuorodos į „Moki veži“. Sąžiningai prie kiekvieno posūkio.

Tikrai, noriu nuoširdžiai padėkoti, kad šio prekybos centro darbuotojai pagalvojo apie savo klientus, be to, padėjo ir kitiems vairuotojams. Tik jūsų nuorodos, ne kas nors kitas, leido man kelyje jaustis ramiau: važiuoju kažkur, kur patekti galima aplenkiant remontą!

Pyktis truputį atlyžo, kai grįždama atgal iš Stelmužės pastebėjau įprastus apylankos ženklus. Ačiū už juos. Prašau, pasirūpinkite ir tais, kurie keliauja iš Zarasų į Stelmužę ar Daugpilį. Ačiū!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.