Mečiau rūkyti, nes savo vyrui nenorėjau būti kaip peleninė

Pati negaliu patikėti, kaip lengvai man pavyko mesti rūkyti. Rūkiau 10 metų ir visada maniau, kad neturiu valios, bijojau mesti rūkyti, nes buvau įsitikinusi, kad priaugsiu svorio. Bet viena šeštadienio rytą nubudus pagalvojau, kad turiu tikrai rimtų priežasčių mesti rūkyti.

Daugiau nuotraukų (1)

Kristina

Sep 28, 2012, 3:38 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 12:16 PM

Pirmiausia, negalėjau sau leisti pirkti cigaretes po 9 Lt už pakeli, nes pamaniau, kad juos galiu skirti savo vaikams. Antra, mano gyvenimo žmogus nerūko, ir man buvo didelė gėda, kad aš šalia jo kaip peleninė būsiu.

Šios pagrindinės dvi priežastys mane privertė atsikratyti šios priklausomybes labai lengvai ir labai džiaugiuosi, kad jau trys metai nerūkau. Tikrai nėra sunku mesti rūkyti, tik reikia turėti motyvą. Sėkmės visiems norintiems mesti rūkyti.

***

Šis tekstas dalyvauja konkurse „Kaip aš mečiau rūkyti“. Jeigu ir jūs atsikratėte šio žalingo įpročio, pasidalinkite savo istorija ir patarimais. Jūsų asmeninių istorijų ir patarimų laukiame iki spalio 14 d. Savo tekstus ir vaizdus siųskite adresu bendraukime@lrytas.lt arba įkelkite čia.

Trijų, redakcijos nuomone, labiausiai įkvepiančių istorijų autoriams padovanosime savaitgalio poilsį dviems gamtos apsuptyje esančiame viešbutyje „Belvilis“.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.