Laidą „Klausimėlis“ į Angliją perkėlęs lietuvis šaiposi iš britų neišmanymo (video)

Lietuvis Edgaras, regis, perkėlė Lietuvoje populiariąją laidą „Klausimėlis“ į Didžiosios Britanijos gatves. Meidstono gatvėse kuriama laida „What You Know UK“ domisi, ką žmonės išmano, regis, labai elementariais klausimais.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-01-26 16:29, atnaujinta 2018-03-13 05:12

Antai žurnalistas Egdaras klausia paaugliškos išvaizdos jaunuolio, kiek, jo žiniomis, pasaulyje gyventojų. „Maždaug 40 milijonų, ar ne?“, - svarsto Meidstono gyventojas. „Ne, septyni milijardai“, - patikslina Edgaras ir suglumina savo pašnekovą.

Sutikęs būrelį linksmai nusiteikusių merginų laidos kūrėjas klausė ir, kokia buvo pirmojo Anglijos sostinė. „Rusija“, - visai į kitą šalį kažkodėl šovė viena iš merginų. Teisingas atsakymas - Vinčesteris.

Tiesa, siužetai „What You Know UK“ apklausti britai neatrodo beviltiškai, kaip dažnai atrodo žiūrint lietuviškąjį „Klausimėlį“. O kaip jūs vertinate britų žinias? Žiūrėkite video ir pasidalinkite savo nuomone.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.