Į jaunimo centrą - ir kalbėtis, ir boksuotis

„Mes“ atviras jaunimo centras – ketvirtoji mano Vilniuje aplankyta jaunimo laisvalaikiui skirta vieta. Papasakoti apie šią, visai neseniai įsikūrusią vietą jaunimui, paprašiau, šio centro vadovės – Virginijos.

Daugiau nuotraukų (1)

Marius Kibirkštis

Apr 4, 2013, 2:16 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 8:43 PM

Taigi „Mes“ atviras jaunimo centras, kuris savo veiklą pradėjo dar tik šių metų sausio 2 dieną, visų 14-29 metų jaunuolių laukia nuo 15 iki 18 valandos, kiekvieną darbo dieną. Čia su jaunimu laiką leidžiantys Matas ir Reda kviečia kartu pažaisti stalo futbolą, kitus stalo žaidimus, taip pat padaužyti čia esančią bokso kriaušę, kartu pasiklausyti muzikos, žiūrėti filmų ar tiesiog pasišnekėti.

Paklausta, kiek jaunimo jau apsilanko atviroje erdvėje, Virginija sakė: „Kol kas sulaukiame 10-15 jaunuolių, tačiau kadangi erdvė veikia dar tik kelis mėnesius, šiuo metu labiau koncentruojamės į viešinimą, todėl vaikštome po mokyklas, ir kviečiame jaunimą apsilankyti pas mus“.

Centras jau sulaukia čia nuolat besilankančio jaunimo. Taigi tiek atėję į centrą jau pastovūs jo lankytojai, tiek pirmą kartą čia besilankantys, savo nuožiūra gali veikti kas jiems patinka, ir naudotis visu erdvėje esančiu inventoriumi. Ateityje, pasak Virginijos, yra planuojama turėti įvairių teminių užsiėmimų, susijusiu su sportu, rengti kino žiūrėjimo seansus, maisto gaminimo kursus ir t.t. Tačiau tokie planai bus vykdomi tik tada kai į erdvę susirinks daugiau jaunimo, taigi jis čia labai laukiamas.

„Mes“ atviro jaunimo centras yra įsikūręs Šopeno g. 3. Daugiau informacijos galite rasti centro Feisbuko paskyroje.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: prasideda „Eurovizija“ – kas laimės ir kur bus Lietuva?