Dviratininkai, gal pakeliaujam po Raseinių kraštą?

Gegužės 25 dieną Dubysos regioninio parko direkcija kviečia aktyvius dviratininkus į žygį po Jūkainių geomorfologinį ir Pašešuvio kraštovaizdžio draustinius. 20 km žygis skirtas ne tik susipažinti su Raseinių krašto saugomomis teritorijomis, jose esančiomis gamtos ir kultūros vertybėmis, bet ir aktyviai, sveikai praleisti laiką. Juk 2013-ieji – Sveikatingumo metai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 15, 2013, 4:09 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 5:36 PM

Būtina žygio priemonė – tvarkingas dviratis. Žygio metu technine pagalba rūpinasi kiekvienas dalyvis. Ne visur veiks mobilusis ryšys.

Dviratininkai rinksis 10 val. Jūkainių pažintiniame–rekreaciniame take (Viduklės sen., Raseinių r. sav.) esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje.

Maršrutas drieksis daugiausia lauko keliukais, vietomis bekele, įveikiant šaltiniuotas vietas, Šešuvies šlaitus, todėl žygeiviai turi pasirūpinti tinkama apranga ir avalyne. Žygio metu trumpos pertraukėlės jėgoms papildyti - pagal poreikį, bendru susitarimu. Numatoma žygio trukmė 4-5 val.

Žygio pabaiga numatyta apie 16 val. O stovyklavietėje prie laužo bus galimybė pasidalinti patirtais įspūdžiais.

Žygeiviai prašomi registruotis telefonais 8-614-25095, 8-428-70330 arba el. paštu dubysosrp@raseiniai.lt.

Kaip atvykti: Žemaičių plente ties Viduklės miesteliu pastatytas rudas kelio ženklas ,,Jūkainių pažintinis – rekreacinis takas“. Važiuoti nurodyta kryptimi apie 2 km iki miško. Pamiškėje pastatyta medinė skulptūra nukreips Jus į Jūkainių pažintinį – rekreacinį taką.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.