„Misė“ M.Mauručaitė atskleidė savo gražaus kūno paslaptį

Dalyvaudama „Mis Lietuva“ finale gavau daug puikios patirties. Po konkurso sulaukiau daugybės pasiūlymų tapti modeliu, pradėti dainuoti kuriamoje naujoje merginų grupėje bei tapti solo atlikėja. Bet visa tai manęs nesužavėjo. Dainuojančių pupyčių savo kūnais jau ir taip labai daug Lietuvos scenoje.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Mauručaitė

Nov 11, 2013, 9:14 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 11:26 AM

Taigi aš pasirinkau bikini fitnes sportą. Šiais laikais daug kas renkasi paprasčiausią būdą – plastines operacijas pagražinti kūnui, tačiau aš savo kūną bandau tobulinti sportu, sveika mityba.

Galbūt daugeliui tai atrodo didelė kančia. Tačiau man sportuoti – vienas malonumas, mat į sporto klubą įkalbėjau drauge eiti ir savo draugę Sandrą. Juk su gera kompanija sportuoti dar smagiau!

Pradėjusi lankyti klubą, tiesiog atsigavau, energijos pilna, atrodo, galėčiau nuversti kalnus. Senai žavėjausi merginomis, kurios sportuoja ir turi gražius kūnus. Taigi pasakiau sau: „Aš žinau, kad aš galiu!“ Ir štai – aš sportuoju!

Sporto salėje stengiuosi praleisti kuo daugiau laiko, nes siekiu kuo geresnių rezultatų. Juk norėdami būti pačiais geriausiais, turime padaryti viską, kas yra mūsų valioje. Tikiu, kad mano visos dedamos pastangos bus įvertintos puikiai.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.