„Ledinė“ mergina: ką reiškia ja būti ir kaip jai patikti?

Šiandien susipažinau su tokia ledine pana. Taip, merginos, tai reiškia, jog ji gražesnė už daugumą iš jūsų ir jūsų draugių. Tuomet ir nusprendžiau, jog parašysiu straipsnį apie merginas, nors jos ir yra tik penktoje vietoje tarp mano prioritetų.

Daugiau nuotraukų (1)

Lukas

Feb 8, 2014, 5:51 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 1:35 PM

Ledinę paną nuo paprastos panos atskirti yra labai lengva: ji turi būti nepriekaištinga visame tame, kas yra kasdieniška. Galim pradėti nuo išvaizdos ir baigti jos pasitikėjimu savimi paskaitose, kai mokytojas ją bando pagauti kažko nežinant prieš visą auditoriją. Jai nesvarbu. Ji savimi pasitikės ir atrodys nepriekaištingai kasdieniuose dalykuose, kad ir kiek jai tai kainuotų.

Ji tvarkingai, gražiai rengsis, nemėtys pinigų, tačiau jų jai niekada netrūks. Svarbu: niekada neatrodys per daug seksuali – tai yra didysis skirtumas tarp ledinės ir fyfos, nemaišykite! Ji atrodys nepriekaištingai, taškas.

Jai niekada nebus nuobodu niekur, su niekuo. Jai nesvarbu, ką jai šneka jai patinkantis vyras, jos užduotis parodyti jam, jog jie tinka vienas kitam. O paskui ledinė mergina pagalvos realiai, ar jis jai patinka ir, kadangi greičiausiai – ne, ji ieškos kitų vyrų, todėl vis dar turės gilią motyvaciją toliau atrodyt nepriekaištingai.

Taip veikia ledinės. Ne taip, kaip tos karvutės, kurios susiranda vyruką ir pastorėja, nustoja maloniai elgtis prie jo (apie vaikinus tegul rašo merginos, aš nerašysiu). Ji turės milijoną istorijų, kurias galės papasakoti ir kurios sukurs jaukią aplinką (jos tai daro žiauriai gerai). Jos žino, kad apart jos grožio, vyrams niekas daugiau nesvarbu. Nes tai tiesa, vyrams nieko daugiau realiai nereikia. Moterims – gal taip, tačiau palikim geriau ir šitą temą joms.

Kodėl joms taip gerai sekasi? Kadangi jos suvilioja vieną po kito ir realiai joms nepatiko nė vienas, jos visada turi, apart plano A, planą B, C, D, E, F ir retkarčiais G. Pažvelgus iš kito kampo, įprastos merginos ir vaikinai turi planą A ir, jeigu turi planą B, būna labai savimi patenkinti. Ledinės – ne. Joms šviečia vienodai, nes tai yra jų filosofija ir iš tiesų, tuo metu, kai pradeda branginti savo planą E, visi kiti planai – A, B, C, D – tiesiog dingsta iš akiračio. Apsimoka turėti daug planų. Kaip gali nesijausti mylimas, saugus, savimi patenkintas, kai turi 5 ar daugiau kitos lyties atstovų, laukiančių tavo žinučių ar apskritai bet kokio dėmesio. Gyvenimas, sėkmė, laimė!

Minusai būti ledine. Jų yra daug! Niekada neturi daug tikrų draugų, nes: jei jie, vyrai, galiausiai įsimylės, jei tai moterys – joms galiausiai atsibos būti antram plane. Vienintelė išeitis yra turėti draugę – irgi ledinę arba gėjų. Eureka, jokių problemų!

Kitas milžiniškas minusas yra tas, jog daug žmonių ant jūsų gali varyti už akių. Visada taip būna. Žmonės gaidžiai.

Trečias minusas yra tai, jog nuolat turi mokėti perlipti per save ir galėti palikti bet kurią sekundę vaikiną, kuris tau patinka, jeigu tik atsiranda kažkoks, kuris pasirodo esąs labiau vyras, ugningasis „macho alfa“. Tai yra tikras mėšlas, nes save ledinės labai skaudina daug kartų.

Manau, jog tai yra didžiausia priežastis, kodėl tiek mažai ledinių yra aplink mus. O gaila.

Dar vieną minusą žino tik jos ir jų artimi draugai: kasdieniškuose dalykuose jos pranoksta visus, tačiau tai, kas nėra kasdieniška, būkite atsargūs. Būti ledine yra labai nelengva, todėl už akių jos kartais verkia, nerimauja, būna giliai savimi nepatenkintos, nes vis dar nepasiekė tobulumo.

Kaip nukabinti ledinę. Šitas skirtas tik vyrams, moterys – NESKAITYKIT! Tai labai paprasta. Ją nukabinti ne sunkiau, nei bet kokią pilką pelytę, tačiau pasiruošk tam, jog būsi išmestas per bortą, kai tik pasirodys kietesnis už tave.

Kaip ją nukabinti? Štai strategija: niekada neik tiesiai prie jos ir neparodyk, jog ji tau įdomi. Pirmiausia sužavėk visus jos draugus, kuriuos ji turi aplinkui, paskui ji pati bandys įsiterpti ir gauti sau tavo dėmesio, nes tu užkariavai jos kraštą, t.y., jos žmones. Kai ji kažką sakys, tik lengvai išklausyk ir tęsk savo užvestą pokalbį su jos draugais. Ji priblokšta, nes ji – nebe lyderis, dabar tu esi lyderis. Ji norės su tavim likti viena, kad tu ją išklausytum geriau ir galėtumėte užregzti kažką tarp judviejų. Gali palikt vienam iš jos draugų savo vizitinę ar panašiai – tegul pati gauna tavo numerį.

Pradėjau šį straipsnį įžeisdamas 98 proc. šį straipsnį beskaitančių moterų ir merginų. Nuoširdžiai apgailestauju dėl jūsų nuoskaudos. Bet... manote, ledinėmis gimstama? Koks dvasiškai stiprus turi būti žmogus ir kiek jis turi stengtis, kad pakeltų visas neteisybes ir vis tiek skleistų grožį ir nepriekaištingą išvaizdą? Didelė pagarba jums.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.