Kaunietis užfiksavo šokiruojantį auklės elgesį su vaiku

Antradienį, gegužės 20 dieną vienoje Kauno Laisvės alėjos kavinėje užfiksavau šokiruojantį auklės elgesį su mažamečiu vaiku. Prieš jį buvo smurtaujama, jis buvo mėtomas į kėdę, mušamas per užpakalį bei užgauliojamas piktais žodžiais.

Kaunietis baisėjosi, kai mažametis buvo mėtomas į kėdę, mušamas per užpakalį bei užgauliojamas piktais žodžiais.<br>E.Magelinsko nuotr.
Kaunietis baisėjosi, kai mažametis buvo mėtomas į kėdę, mušamas per užpakalį bei užgauliojamas piktais žodžiais.<br>E.Magelinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Evaldas Magelinskas

May 21, 2014, 12:03 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 4:57 PM

Gaila, kad tą akimirką nepavyko šio incidento užfiksuoti video medžiagoje. Minėtą moterį įspėjus apie jos tokį netoleruotiną elgesį, ji staiga chameleoniškai pakeitė savo elgseną ir perdėtu lipšnumu pradėjo vaiką globoti.

Po šio nemalonaus incidento kavinės personalas informavo, kad šios dvi moterys dažnai pietų metu susitinka šioje kavinėje ir kalba apie auklių darbą bei jo specifiką. Antroji moteris smurto nenaudojo, tik kaskart pakartodavo kitam vaikui, „kad ir tau taip bus“.

Nemalonu žinoti, kad Lietuvoje ir pasaulyje yra labai dažnai užfiksuojami atvejai, kuomet jokio gailesčio nejaučiančios vaikų „augintojos“ ugdo bei praktikuoja agresiją prieš mažamečius vaikus, naudoja smurtą bei emocinę prievartą.

Baisiausia tai, kad mažametis vaikas su baimės perpildyta širdute nesugeba balsu išreikšti savo baimės, o tikrieji tėvai nieko nežino ir ramia sąžine palieka savo atžalą tokioms amoralioms menkystoms!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl rytų Lietuvoje laimėjo prorusiškas kandidatas?