Kaune užsieniečius šokiravo įvykis prie naktinio klubo

Šis savaitgalis Lietuvoje buvo neeilinis. Visa Lietuva žiūrėjo ir sirgo už savo krepšinio rinktinę – visgi vyko bronzinis finalas. Deja, ši istorija ne apie krepšinį.

Pasak autoriaus, prie naktinio klubo stovėję apsaugininkai buvo labai agresyvūs.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Pasak autoriaus, prie naktinio klubo stovėję apsaugininkai buvo labai agresyvūs.<br>„123rf.com“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Albertas

2014-09-16 12:24, atnaujinta 2018-02-02 12:11

Aš su grupele draugų (beje, daugelis užsieniečių) rungtynes stebėjom Kaune, Laisvės alėjoje, bare. Kad ir pralošėm, visgi nuotaika buvo gera. Nutarėm pratęsimą padaryti kauniečių pamėgtame klube „Makao“. Linksmai šnekučiuodamiesi priėjome klubą.

Deja, tai ką išvydome, mus šokiravo. Prie įėjimo gulėjo jaunas vyras. Jam kaklą koja keliu primynęs apsaugininkas. Ryškiai vyko konfliktas. Paklausėme, kas nutiko, mums buvo nurodyta dingt iš kur atėjom.

Vienas lankytojas paaiškino, kad vaikinas atėjo į klubą, o įvykus nedideliam žodiniam konfliktui jis tiesiog buvo pargriautas ir suspardytas.

Ant jo veido matėsi sumušimai. Vyras sunkiai kvėpavo. Galiu teigti: jaunuolis buvo visiškai neagresyvus, tuo tarpu apsaugos darbuotojai, nors ir pasipuošę kostiumais, buvo ypatingai agresyvūs.

Neteisinu vyruko. Išgėręs, jaunas, impulsyvus. Bet kokią teisę turi apsaugos darbuotojai šitaip elgtis su žmogumi? Šalia mūsų stovėjęs praeivis prasitarė: sovietmečiu taip elgdavosi milicija.

Istorija baigėsi kaip ir turėtų. Atvažiavo policija, išsivežė „banditą“. Apsauga triumfavo. Diskutavo, kaip kas įvyko. Nuotaika jų - dar geresnė.

Draugai buvo šoke. Sako: „Kaip tai vyksta? Lankomės įvairių šalių klubuose. Būna konfliktų, bet dar neteko matyt, kad apsauga taip viešai smurtautų.“

Beje, į tą klubą taip ir neįėjom. Maža kas. Nuotaika buvo sugadinta.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.