Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Žemaičio šunų kinkinys vidury miesto įvykdė kraupią egzekuciją

Kalniškių kaimo (Akmenės r.) gyventojo Giedriaus Sasnausko savadarbis vežimas ir jį tempiantys devyni kudloti Kaukazo aviganiai stebina apylinkių gyventojus. Tačiau jie net negalėjo įsivaizduoti, kad šunys miestelio viduryje įvykdys tikrą egzekuciją.

Internautai suskubo kaltinti šunų šeimininką ir spėliojo galbūt šunys laikomi pusbadžiu, dėl to ir puolė kitą augintinį.<br>Stopkadras
Internautai suskubo kaltinti šunų šeimininką ir spėliojo galbūt šunys laikomi pusbadžiu, dėl to ir puolė kitą augintinį.<br>Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 9, 2015, 7:47 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 2:59 AM

„Bendraukime“ skaitytojas užfiksavo baisų vaizdą Ventos miestelyje.

„Šiandien vykdamas namo po darbo Ventos miestelyje pasijutau kaip siaubo filme. Šaukiantys, bėgantys šalin žmonės... Visų išgirto šunų kinkinio vairuotojo šunys parvertė kinkinį, pasileido nieko nesulaikomi, užpuolė žmogų, vedantį mažesnį šuniuką, ir sudraskė jo augintinį.

Gerai, kad ne šuns šeimininką, kažin kas bebūtų likę, gaila... Gal susiims apsaugos ir kitos institucijos?“, – klausė „Bendraukime“ skaitytojas.

Internautai suskubo kaltinti šunų šeimininką ir spėliojo, kad galbūt šunys laikomi pusbadžiu, dėl to ir puolė kitą augintinį.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.