Prekybos centre pirkta vištiena užgniaužė kvapą

Antradienį Žirmūnuose, prekybos centre „Rimi“, pasiėmiau įpakuotą viščiuką. Viščiukui buvo taikoma akcija, bet galiojimo laikas buvo nurodytas iki trečiadienio.  

Kvapas buvo siaubingas, visi namai dvokė sušvinkusia mėsa.<br>Skaitytojos nuotr.
Kvapas buvo siaubingas, visi namai dvokė sušvinkusia mėsa.<br>Skaitytojos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Rasuolė

May 13, 2015, 4:44 PM, atnaujinta Jan 3, 2018, 11:16 PM

Stovėdama eilėje prie kasos užuodžiau keistą kvapą, tačiau nekreipiau dėmesio. Kadangi pirkau daug prekių, o šalia dar buvo ir kitų pirkėjų, tiesiog nekreipiau dėmesio į nemalonų kvapą.

Iš prekybos centro iš karto važiavau namo, kelionė truko 10–15 minučių, per tokį laiką višta nesugestų.

Dėliodama prekes užuodžiau pašvinkusios mėsos kvapą, bet jau daug stipresnį. Pasikvietusi giminaičius visi apžiūrėjome, kad sugedusios mėsos kvapas sklido iš viščiuko. Ne tik kvapas, bet ir melsva spalva parodė, kad viščiukas sugedęs. Kvapas buvo siaubingas, visi namai dvokė sušvinkusia mėsa.

Kai apžiūrėjome, kad višta sugedusi, sugrįžome į prekybos centrą ir paprašėme grąžinti pinigus. Pardavėja pirmiausia apkaltino mus, neva dėl mūsų kaltės višta sugedo.

O vėliau pradėjo aiškinti, kad prekybos centro klientai buvo ją kažkur padėję ne vietoje ir ji todėl sugedo. Tačiau darbuotojams ji pasirodė gera ir padėjo vištą vėl atgal į lentyną. 

***

Prekybos tinklo „Rimi“ atstovės Giedrės Bielskytės komentaras:

„Labai atsiprašome pirkėjos dėl nemalonios patirties mūsų parduotuvėje. Produkto galiojimas buvo tinkamas, tad peržiūrėję kitą to paties tiekėjo produkciją neradome jokių išvaizdos ar kvapo pokyčių. Dar patikrinome mūsų šaldytuvų temperatūros režimą – jis visi buvo tinkamas.

Taip pat informavome ir tiekėją, kad jis patikrintų temperatūros režimą, taip pat ir savo tiekimo grandinėje. Vakar visi Vilniaus paukštyno nukainoti viščiukai buvo parduoti, iš pirkėjų nusiskundimų negavome. Iš tikrųjų, kadangi pirkėjas pirktą viščiuką atvežė vėlai vakare, o prekė pirkta per pietus, natūralu, jog mūsų informacijos skyriaus darbuotoja paklausė apie prekės laikymo sąlygas.

Noriu dar kartą priminti pirkėjams, kad perkant šviežią mėsą, žuvį, pieno produktus labai svarbu, kad jie kuo greičiau patektų į šaldytuvą arba būtų gaminami. Šylant orams mes stipriname mūsų šaldytuvų temperatūros režimą, o pirkėjams patariame nevežioti ir nelaikyti prekybos centre pirktos šviežios mėsos ar žuvies automobilyje ilgą laiką.

Planuojantiems po apsipirkimo ilgiau keliauti rekomenduojame šviežius produktus laikyti specialiuose nešiojamuosiuose šaltkrepšiuose.“

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.