Įspūdingą išleistuvių šou surengę tėvai drebina „Facebook“

Ketvirtadienį socialiniame tinkle „Facebook“ žaibiškai plinta nuotaikingas vaizdo įrašas. Šiaulių Didždvario gimnazistų tėvai išleistuvių proga savo vaikams surengė šaunų pasirodymą.

Renginių organizatoriaus teigimu, 15 minučių trukęs pasirodymas tiesiog nepaliko abejingų ir sulaukė tik pačių geriausių atsiliepimų ir abiturientų ovacijų.<br>Stop kadras
Renginių organizatoriaus teigimu, 15 minučių trukęs pasirodymas tiesiog nepaliko abejingų ir sulaukė tik pačių geriausių atsiliepimų ir abiturientų ovacijų.<br>Stop kadras
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jul 16, 2015, 2:21 PM, atnaujinta Oct 25, 2017, 9:27 PM

Vaizdo įrašą iš vakar vykusių išleistuvių redakcijai atsiuntęs renginio organizatorius šoumenas Remigijus Žiogas pasakojo, kad šis tėvų atliktas pasirodymas jį maloniai nustebino.

„Didžiausia pagarba tėvams. Per 12 savo šou verslo darbo metų nesu matęs, kad tėvai paruoštų vaikams tokį pasirodymą, kuris taip prikaustytų visų dėmesį“, – įspūdžiais dalijosi vyras.

Šios idėjos autorė – žinoma šiaulietė Laura Remeikienė. Moteris yra anksčiau dalyvavusi muzikiniame realybės šou „Dangus“ ir į priekį „Chorų karuose“ vedusi savo miesto chorą.

Renginių organizatoriaus teigimu, 15 minučių trukęs pasirodymas tiesiog nepaliko abejingų ir sulaukė tik pačių geriausių atsiliepimų ir abiturientų ovacijų.

Pasidalinkite savo išleistuvių įspūdžiais ir papasakokite apie savo šventę. Jūsų laiškų laukiame adresu: bendraukime@lrytas.lt

Sekite mus „Facebook“ ir skaitykite daugiau skilties „Bendraukime“ temų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.