Išgirdęs, ką prieš skrydį į Vilnių kalba stiuardas, nusprendė nufilmuoti – to nebuvo girdėjęs

Praėjusį penktadienį iš Paryžiaus į Vilnių skridęs keleivis pasidalino smagiu vaizdo įrašu, kuriame įamžino gana neįprastą stiuardo įžanginį žodį prieš skrydį. 

 Stiuardo įžanginis žodis prieš skrydį pralinksmino keleivius, skrendančius į Vilnių.<br> Stopkadras
 Stiuardo įžanginis žodis prieš skrydį pralinksmino keleivius, skrendančius į Vilnių.<br> Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

Emilis

Oct 24, 2018, 8:34 PM, atnaujinta Oct 24, 2018, 9:16 PM

„Šis stiuardas pralinksmino tik įsėdus į lėktuvą, teko net knygą užversti, kai išgirdau jį kalbant. Buvo tikrai labai įdomu ir neįprasta“, – prisipažino iš Paryžiaus į Vilnių skridęs Emilis, nusprendęs nufilmuoti charizmatišką lėktuvo įgulos narį. 

„Pirmiausia jis visiems leido atsisėsti šalia savo draugų. Po to buvo daug smagių juokelių, pavyzdžiui: „Troleibuso durys užsidaro”, „Sveikiname prisijungus prie skrydžio FR27, bet koks skaičius, 45...”

Darbo reikalais skraidau tikrai gana dažnai, bet tokį smagų įvadą prieš saugaus skrydžio instrukciją lėktuve girdėjau pirmą kartą“, – prisipažino Emilis.

***

Vaizdo įraše užfiksuotas lėktuvo palydovas Ignas Čaikauskas „Bendraukime“ prisipažino, kad toks žaismingas ir nuotaiką pakeliantis pasitikimas kai kuriems keleiviams gali netgi sumažinti skrydžio baimę, taip pat padeda atkreipti dėmesį.

„Kadangi pats esu labai didelis keliautojas, skraidau daug, vieną dieną atsisėdęs į keleivio kėdę galvojau, kaip nuobodu yra sėdėti ir klausytis to paties, ko klausaisi kiekvieną kartą. Tad sau daviau užduotį padaryti skrydi kitokį, kad žmogus sutelktų dėmesį visu 100 proc. 

Mano dienotvarkė prasideda nuo rimčiausių dalykų. Susikaupęs atlieku visas procedūras, reikalingas saugumui užtikrinti. Bet kai viskas būna padaryta ir atlikta, šiek tiek paimprovizuoju. 

Kiekvienas skrydis man tampa nepakartojamas, stengiuosi, kad keleiviai, išlipę iš lėktuvo būtų patenkinti ir pasakytų, kad tai  buvo pati geriausia kelionė, kokią tik jis yra turėjęs.

Kartą viena moteris išlipdama pasakė, kad ji visada turi skrydžio baimę, tačiau šį kartą ji nebijojo skristi ir tikisi mane matyti kituose skrydžiuose.

Kadangi esu Vyriausias įgulos palydovas, stengiuosi, kad ne tik keleivių, bet ir kolegų diena būtu kuo įdomesnė ir kitokia nei įprastai“, – „Bendraukime“ komentavo stiuardas I. Čaikauskas.

 

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.