Užkliuvo rodytas filmas su Odesoje žudančiu S. Seagalo personažu: televizija pateikė atsakymą

Balandžio 4-osios vakarą televizijos eteryje rodytas filmas „Samdomas žudikas. Nuodėmių atleidimas“ užkliuvo televizijos žiūrovams.

Vladimiras Putinas ir Stevenas Seagalas 2015-aisiais.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Vladimiras Putinas ir Stevenas Seagalas 2015-aisiais.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Vladimiras Putinas ir Stevenas Seagalas 2013-aisiais.<br>AP/Scanpix nuotr.
Vladimiras Putinas ir Stevenas Seagalas 2013-aisiais.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 5, 2022, 4:37 PM

Svarstyta, ar Ukrainoje vykstančio karo metu dera transliuoti veiksmo filmą, kuriame pagrindiniai aktoriai – kovų meistras Stevenas Seagalas ir britas Vinnie Jonesas – siekia tos pačios merginos.

„Samdomas žudikas Džonas netikėtai susiduria su įtakingo mafijos vado mergina Nadia. Ji bando išsivaduoti ir pabėgti, bet tai – nėra paprasta. Džonas nori apginti merginą, bet vadeiva – įtakingas, net neslepiantis ryšių su vyriausybinėmis organizacijomis. Ką pasirinks Džonas: į bėdą patekusią merginą, ar svarbią, specialiai jam patikėtą vyriausybės misiją?“ – taip pristatomas filmas televizijos programoje.

Žiūrovams užkliuvo ne režisieriaus ir scenaristo Keoni Waxmano kūrybiniai sprendimai, o tai, kad televizijos eteryje rodoma juosta, kurios dalis nufilmuota karo krečiamoje Ukrainoje. 

Atkreiptas dėmesys ir į tai, kad vieną pagrindinių vaidmenų atliekantis S.Seagalas palaiko itin draugiškus santykius su karą Ukrainoje pradėjusios Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu. 

Susisiekus su TV3 televizijos atstovais, šie padėkojo žiūrovams ir pažadėjo ateityje dar dėmesingiau kreipti dėmesį transliuojamą turinį.

„Vos tik prasidėjus karui, TV3 žiniasklaidos grupė užtikrino savo grupės valdomuose kanaluose nepirkti ir netransliuoti rusiškos produkcijos ir reklamos. Nuo pat karo Ukrainoje pradžios, TV3 žiniasklaidos grupė visais grupės valdomais kanalais – televizijoje, radijuje ir naujienų portale tv3.lt – kviečia prisidėti prie paramos Ukrainai akcijos „Mėlyna geltona“, taip pat prisideda prie kitų informacinių kampanijų, kaip „CallRussia“ ir „Stiprūs kartu“.

Nuo vasario mėnesio pabaigos, grupė savo valdomose platformose pradėjo retransliuoti ukrainietišką žinių kanalą „Ukraina 24“, o savanoriai ir profesionalūs vertėjai kiekvieną dieną šio kanalo naujienas verčia ne tik į lietuvių, bet ir anglų kalbą, kad kuo didesnį žiūrovų ratą pasiektų pati tiksliausia informacija apie tai, kas Ukrainoje vyksta iš tiesų.

Dėkojame žiūrovams už jų pastebėjimus – ateityje savo audiovizualinį turinį kontroliuosime ir dar labiau“, – rašoma TV3 komentare.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.