Panevėžiečiai atskleidė, kur sutiks Naujuosius metus: ne visoms antroms pusėms patinka tokios idėjos

Artėjant gražiausioms ir jaukiausioms metų šventėms – Šv. Kalėdoms ir Naujiesiems metams, žmonės intensyviai planuojasi, kaip ir kuriose vietose švęs.

Panevėžys.<br>Panevėžio miesto savivaldybės nuotr.
Panevėžys.<br>Panevėžio miesto savivaldybės nuotr.
Panevėžys.<br>Ž.Večiorkurės nuotr.
Panevėžys.<br>Ž.Večiorkurės nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Modestas Pariauka, jp.lt

2022-12-11 21:12, atnaujinta 2022-12-11 21:13

Naujienų portalo JP kalbinti panevėžiečiai atskleidė, kur būtent švęs Naujuosius metus ir ko per juos labiausiai laukia.

Vieni sako, kad šią Naujus metus sutiks namuose, kaip ir kiekvienais metais, tačiau kitų mintys sukasi apie keliones, kurių dėka galės pabėgti nuo savo miesto ir atsipalaiduoti.

Senjoras Jonas:

Visą laiką, kaip ir tradiciškai, Naujuosius metus švenčiame tik su šeima, niekur kitur niekada nevykome. Pasižiūrime, kaip leidžiami fejerverkai, kad ir kaip nepatiktų ši tradicija. Tiesą pasakius, susidarantis gražus vaizdinys naktį, traukią akį, bet gyvūnai labai bijo – tenka net savo šunį laikyti prie savęs, kol matomi fejerverkai.

Inga:

Pagrindinis Naujųjų metų tikslas – pasižiūrėti fejerverkus. Su vaikais dažnai pagalvojame, jog reikia pakeisti aplinką ir šventes pradėti švęsti draugų ar kitų artimųjų namuose arba netradicinėje aplinkoje. Tik gaila, jog vyras ne visada nori kartu jungtis į mūsų siūlomas šventes.

Todėl teks šiais metais Naujuosius metus sutikti namuose, šeimos rate.

Panevėžietė Darija:

Dažnai Naujuosius metus švenčiu kartu su šeima, tik kartais, kai paskambina draugai ir pasiūlo praleisti laiką su jais, tada jau niekada neatsisakau ir vykstu į kelionę. Kartais aplankome ir naujametinius koncertus arba su šeima Naujųjų sutikti tiesiog vykstame į kokį nors kitą miestą.

Panevėžietė Margarita:

Labai tikėjomės, jog šie metai bus kažkuo neįprasti, todėl šiemet važiuosime į pajūrį pasimėgauti gyvenimu Naujųjų metų dieną. Kadangi mūsų vaikai ten gyvena, būtinai eisime pasiklausyti koncerto, vyrams tradiciškai leisime apsilankyti baseinuose ir pirtyse.

Ir, kas be ko, lauksime Naujųjų nakties, kada visas dangus sužibs fejerverkų lietumi.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.