Nuogalius prie Nemuno supykdė kaunietė su šašlykine: „Turėjo drąsos išsitraukti kamerą ir fotografuoti!“

Penktadienio rytą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė kiek kurioziškas laiškas apie mėsos kepėjos ir nuogalių koliziją neoficialiame Kauno nudistų pliaže. Anot skaitytojo, plikų vyrų kompanija moters pernelyg nesužavėjo.

Prie Nemuno įsiplieskė konfliktas tarp išsirengusių poilsiautojų ir šašlykų išsikepti panorusios kaunietės.<br>V.Skaraičio asociatyvioji nuotr.
Prie Nemuno įsiplieskė konfliktas tarp išsirengusių poilsiautojų ir šašlykų išsikepti panorusios kaunietės.<br>V.Skaraičio asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-08-20 20:36

„Komentaras poniai, atradusiai nudistų pliažą prie Nemuno.

Ta pasipiktinusi ponia, pamačiusi besideginančius nuogus vyrus, kažkodėl nepanoro būti išmintingesnė ir nueiti į kitą vietą su savo šašlykine, bet būtinai pasistatė vidury pliažo, kur žmonės deginasi. Gal turėjo suvokti, kad kiekvienas turi teisę rinktis.

Juk ne tie besideginantieji atėjo prie iškylaujančios ponios ir ėmė nusirenginėti, toji ponia įsiveržė į pliažą ir panoro visus aprengti. Negana to, turėjo drąsos išsitraukti kamerą ir fotografuoti! Keista, kad nepradėjo grasinti su iešmais!..

Pasiūlymas Poniai su šašlykine: Tegul kada nors pabando pasistatyti savo šašlykinę bet kuriame kitame pliaže, pvz., prie Lampėdžio ar Panemunėje, ir dar ima fotografuoti… Įdomu, kokios reakcijos tada sulauks?!

Moralas: Nėra ko kaišioti nosies bet kur ir piktintis dalykais, kurių nesupranti“, – situaciją nupasakojo naujienų portalo skaitytojas.

Primename, kad oficialaus nudistų paplūdimio Kaune nėra ir įrengti neketinama, tuo metu nuogaliai partizaniškai renkasi Nemuno pakrantėje už Česlovo Radzinausko tilto.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.