„Lego“ entuziastas siūlo statyti Gedimino pilies bokštą: pritariančiųjų būrys didėja

Vienas platformos „LEGO ideas“ vartotojų nusprendė gan originaliai paminėti Vilniaus 700-ąjį gimtadienį: jis siekia, kad Gedimino pilies bokštas taptų LEGO konstruktoriumi.

Vienas platformos „LEGO ideas“ vartotojų nusprendė gan originaliai paminėti Vilniaus 700-ąjį gimtadienį: jis siekia, kad Gedimino pilies bokštas taptų LEGO konstruktoriumi.<br>Madeinvilnius.lt nuotr.
Vienas platformos „LEGO ideas“ vartotojų nusprendė gan originaliai paminėti Vilniaus 700-ąjį gimtadienį: jis siekia, kad Gedimino pilies bokštas taptų LEGO konstruktoriumi.<br>Madeinvilnius.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aidas Pelenis

Feb 15, 2023, 9:24 PM, atnaujinta Feb 16, 2023, 11:53 AM

„Gedimino pilies bokštas, arba Aukštutinė pilis, yra dalis didesnio įtvirtinimo, įskaitant Žemutinę ir Kreivąją pilis Vilniuje, Lietuvoje. Gedimino bokštas yra vienintelė išlikusi didžiojo kunigaikščio Gedimino pastatytos pilies dalis. Pirmą kartą miestas paminėtas 1323 m. sutartyje su Kryžiuočių ordinu.

Šiandien šiame nuostabiame bokšte veikia muziejus ir yra Lietuvos Respublikos simbolis. Man prireikė šiek tiek laiko sukurti šį projektą. Tikiuosi, kad šis šaunus statinys pateks į LEGO parduotuvių lentynas“, – rašoma idėjos pristatyme.

Pasiūlytai idėjai reikalingas beveik 10 000 vartotojų palaikymas. Jei šis projektas pasieks 10 tūkstančių palaikytojų ribą, tuomet ši idėja pereitų į peržiūros etapą. Peržiūros metu LEGO peržiūros taryba, kurią sudaro dizaineriai, produktų vadybininkai ir kiti pagrindiniai komandos nariai, nagrinėtų idėją.

Būtų kuriami koncepciniai modeliai, kurie leistų nustatyti, ar siūlomo projekto koncepcija atitinka „LEGO“ gaminio standartus. Tai apima tokius veiksnius kaip žaidimo galimybė, saugumas ir suderinamumas su LEGO prekės ženklu. Kiekvienas potencialus LEGO gaminys praeina tokį procesą ir turi atitikti tuos pačius standartus.

Šiuo metu idėja susilaukė kiek daugiau nei 3300 palaikytojų. Idėjai duotas kiek daugiau nei 200 dienų terminas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.