Moderniame biure prie vieno stalo telpa 125 darbuotojai

Niujorke įsikūrusi kūrybos agentūra „Barbarian Group“ savo biure pristatė neįprastą stalą, prie kurio sėdi visi 125 kompanijos darbuotojai. Jis pagamintas iš 408 kvadratinių metrų faneros.

Vienas Niujorko biuras nustebino savo darbuotojus – susodino visus prie vieno didžiulio stalo.<br>„archdaily.com“ nuotr.
Vienas Niujorko biuras nustebino savo darbuotojus – susodino visus prie vieno didžiulio stalo.<br>„archdaily.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2014, 11:19 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 7:34 AM

Šis stalas yra tokio pat dydžio, o gal net ir didesnis, nei, pavyzdžiui, buvęs Holivudo žvaigždės Gwyneth Paltrow butas.

Pagrindinis  „Barbarian Group“  tikslas buvo savo biurą padaryti kuo patogesnį ir jaukesnį savo darbuotojams. Idėją išpildė architektas Clive'as Wilkinsonas.

„Mes norėjome, jog visi darbuotojai sėdėtų prie stalo, bet kartu sukūrėme tokias vietas, kad žmonės galėtų atsipūsti ir nors trumpam nuo visų pabėgti“, – biuro pristatyme kalbėjo kompanijos generalinė direktorė Sophie Kelly.

Parengta pagal archdaily.com ir businessinsider.com

Daugiau apie interjerą – mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.