Naujas įrengtas butas su baldais - ar apsimoka tokį pirkti?

Žmonės, kurie nors kartą kraustėsi, žino, kiek pastangų ir laiko atima būsto paruošimas patogiam gyvenimui. Veikiausiai todėl neretai ir gyventi naujuose namuose pradedama dar neturint stalo ar sofos, nekalbant apie laikinus daiktus, kurie galiausiai tampa pastovūs.

Taip įrengtą dviejų kambarių butą galima įsigyti naujame "Žvėryno namų" kvartale Vilniuje.<br>Archyvo nuotr.
Taip įrengtą dviejų kambarių butą galima įsigyti naujame "Žvėryno namų" kvartale Vilniuje.<br>Archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 6, 2014, 12:58 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 4:14 AM

Tačiau galimas ir kitoks scenarijus – nekilnojamojo turto vystymo bendrovė „Hanner“ Lietuvoje pradeda siūlyti naujų būstų ne tik su pilna apdaila, bet su baldais ir net interjero detalėmis.

Šiuo metu „Žvėryno namų“ kvartale parduodami pilnai įrengti du – dviejų ir trijų kambarių – butai, taip pat planuojama tokių butų įrengti ir plėtojamame „Ozo namų“ kvartale.

„Renkantis įrengtą ir apstatytą būstą nebereikia sukti galvos dėl daugybės dalykų, pradedant erdvių planavimu, baigiant sienų spalva ar baldų išdėstymu – visa tai įvertinti galima iš karto. Tokius būstus jau seniai yra įpratę pirkti mūsų kaimynai latviai, lietuviams tai dar neįprasta, tačiau išgirdę ir savo akimis pamatę, tokius būstus vertina teigiamai“, – sako „Hanner“ valdybos pirmininkas Arvydas Avulis.

Pasak jo, įsigyjant būstą, jo vieno kvadratinio metro pilna apdaila kainuoja apie 650 – 700 litų, o štai jei tektų patiems pasirūpinti kokybišku parketu, plytelėmis, santechnika, maišytuvais - tai atsieitų apie 1000 litų.

Tuo tarpu baldai, buitinė technika vienam būstui kainuoja apytiksliai 37 000 – 40 000 litų, tačiau kiekvienas gali rinktis pagal savo poreikius – vienus siūlomus baldus keisti kitais ar kai kurių visai atsisakyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.