Po sunkių ligų ir nesutarimų – į nuosavą rojų

Likimo siųstus išbandymus atlaikę Holivudo aktoriai Michaelas Douglasas (70 m.) ir Catherine Zeta-Jones (45 m.) džiaugiasi ne tik pagerėjusia savijauta, kaip niekada darnia šeima, bet ir neseniai įsigytu brangiu pirkiniu. Garsi pora įsigijo net 11 mln. JAV dolerių kainavusį būstą, kuriame ketina leisti atostogas.

Nauji Holivudo poros namai.<br>AOP nuotr.
Nauji Holivudo poros namai.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

2015-02-04 17:20, atnaujinta 2018-01-14 03:19

Šimtmečio senumo – XIX amžiaus name Bedforde, netoli Niujorko, yra net 8 prabangūs miegamieji, 13 vonios kambarių, moderni virtuvė ir didžiulė svetainė su židiniu. Veikiausiai nuo darbų atsipūsti užsigeidę šeimininkai čia atsiveža ne tik vaikus, bet ir artimų bičiulių, juk bene 1,5 tūkst. kvadratinių metrų name vietos turėtų užtekti gerokai daugiau nei 4 asmenų šeimai.

Kad pamirštų kasdienius rūpesčius ir atsigautų po varginamos darbotvarkės, pora savo namuose įrengė nuosavą SPA centrą su garine pirtimi ir baseinui. Taip pat – sporto salę, kurioje kartu su 25 metais jaunesne mylimąja uoliai pluša ir garbingo amžiaus aktorius.

Gerą fizinę formą palaikyti padeda ir širdžiai miela veikla – greta namų yra teniso aikštynas bei žirgynas.

Įspūdingą namą įsigiję aktoriai gali džiaugtis ne tik privačia, smalsuolių akims nepasiekiama erdve, bet ir pavydėtina kaimynyste. M.Douglasas ir C.Zeta-Jones įsikūrė greta tokių garsių žmonių kaip aktoriai Bruce’as Willisas, Richardas Gere’as, Benas Stilleris. Netoli gyvena ir buvusio JAV prezidento Billo Clintono šeima.

Parengė Kristina Solomnikova

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.