Patarė, kaip sukurti vaikų kambario interjerą: be vieno daikto poilsio zonos neįsivaizduoja daugelis

Stilingas vaikų kambario interjero kūrimas gali tapti nelengva užduotis. Tai darant svarbu įvertinti ne tik savo mažylių norus, bet ir erdvių dydį, jų funkcionalumą.

Pilka spalva su kuria niekada neprašausite<br>Partnerio nuotr.
Pilka spalva su kuria niekada neprašausite<br>Partnerio nuotr.
Pilka spalva su kuria niekada neprašausite<br>Partnerio nuotr.
Pilka spalva su kuria niekada neprašausite<br>Partnerio nuotr.
Pilka spalva su kuria niekada neprašausite.<br>Partnerio nuotr.
Pilka spalva su kuria niekada neprašausite.<br>Partnerio nuotr.
Pilka spalva su kuria niekada neprašausite.<br>Partnerio nuotr.
Pilka spalva su kuria niekada neprašausite.<br>Partnerio nuotr.
Debesų rožinė – mergaičių mylimiausia.<br>Partnerio nuotr.
Debesų rožinė – mergaičių mylimiausia.<br>Partnerio nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Sep 11, 2021, 12:19 PM, atnaujinta Sep 13, 2021, 4:15 PM

Savo kambariuose vaikai praleidžia daugiausia laiko – ruošia namų darbus, žaidžia, leidžia laiką su draugais ar užsiima savo mėgstama veikla. Todėl šis kambarys turėtų būti jaukus, spalvos švelnios, erdvės teisingai suplanuotos. Verta atkreipti dėmesį ir skirti daugiau laiko poilsio zonos įgyvendinimui. Kuo daugiau veiklos jame, tuo vaikams yra įdomiau leisti laiką, žaisti ar užsiimti savimi.

Poilsio zona neįsivaizduojama be mobilių, lengvai pernešamų interjero detalių, todėl ne tik tėvai bet ir mažieji dievina „Pušku pušku“ sėdmaišius, kurie yra lengvi, minkšti, be aštrių kampų. Medžiagos tinkamos naudoti vaikams, turi „OEKO-TEX“ sertifikatą ir yra be jokių kenksmingų medžiagų, o iš gausaus spalvų ir medžiagų asortimento išsirinks ir patys išrankiausi!

Rekomenduojame atkreipti ypatingą dėmesį į šiuos „Pušku pušku“ sėdmaišių modelius vaikams: „Razzy“, „Razz“, „Cocoon“, „Play“, „Game“, „Mini“, „Softbox“, „Roll“.

Visi šie modeliai yra sukurti ir pritaikyti naudoti vaikams pagal jų ūgį, sudėjimą, gaminami su itin patogiomis ir kokybiškomis detalėmis:

– su patogia rankena lengviems pernešimams namuose;

– išorinis sėdmaišio užvalkalas yra su patogiu paslėptu užtrauktuku – patogiam sėdmaišio nuvilkimui, norint išskalbti arba pakeisti išorinį audinį;

– su vidiniu granulių maišu, kurį irgi paprastai papildysite, esant poreikiui, granulėmis.

Pasirinkite pagal vaiko poreikius ir ūgį patogų modelį:

Razzy ir Razz kolekcijos modeliai yra trikampio formos sėdmaišiai, sukurti ypatingam komfortui. Šių sėdmaišių yra ypatingai ištobulinta forma, su patogiu atlošu nugarai atremti, o viduje esančios granulės prisitaiko prie kūno formų, todėl jis ypač tinkamas patogiam drybsojimui, poilsiui, leidžia raumenims ilsėtis. Sėdmaišiai turi viršuje prisiūtą papildomą rankeną, tad yra patogūs pernešti į skirtingas namų vietas.

Kuo skiriasi „Razzy“, „Razz“, „Play“, „Game“, „Roll“ modeliai?

„Razzy“ modelis yra tinkamas patiems mažiausiems, rekomenduojamas iki 120 m. ūgio vaikučiams.

„Razz“ – tiks aukštesniems vaikams, paaugliams ir net suaugusiems. Šis modelis ypatingai populiarus jaunuolių tarpe ir dažnai naudojamas net ir startuolių poilsio kambariuose. Šie sėdmaišiai yra žemesni nei „Game“ ar „Play“ modelio sėdmaišiai.

„Game“ modeliai skirti įvairaus amžiaus vaikams, plati sėdimoji dalis leis patogiai įsitaisyti, susikelti kojas, žaidžiant ar skaitant, nugaros atlošo dalis yra kiek žemesnė nei „Play“.

„Play“ sėdmaišio modelis – kompaktiško dydžio sėdmaišis, su kiek aukštesne ir siauresne sėdima dalimi nei „Game“ modelis, pagamintas taip pat su papildoma rankena, patogiam pernešimui iš erdvės į erdvę.

„Roll“ – spurgos formos sėdmaišis, skirtas ypač minkštam drybsojimui. Apvalūs rankų darbo sėdmaišiai sukurti dviejų dydžių: Roll 85 – mažesnis bei kompaktiškesnis, ir Roll 100 – tinkamesnis erdvesniems namams. Šie minkšti baldai sukurti su rankenomis, kad būtų lengvai pernešami į skirtingas kambario vietas, todėl tinka ir vaikams, ir suaugusiems.

„Softbox“ ir „Mini“ sėdmaišiai tarnaus daugaiu kaip pufiko tipo baldai, gražios, žaismingos, patogios, funkcionalios interjero detalės.

„Cocoon“ tipo sėdmaišiai – naujausias ir vienas populairiausių kūrynių „Pušku pušku“ asortimente. Juos pamėgo vaikai todėl, kad tai ne tik labai patogus foteliukas, kuris prisitaiko prie kūno formų, yra lengvas, bet dar turi ir dvi audinio „ausytes“ iš šonų, kurias sujungus, tai tampa jaukiu pleduku. Tai ne tik foteliukas, bet ir žaidimams skirtas sėdmaišis, kuriame vaikai gali pasislėpti. O taip pat, tai stilinga interjero detalė, kuri puikiai papuoš Jūsų vaikų kambarį, ypač rekomenduojama su „Waves“ ir „Murr“ audiniais.

„Pušku pušku“ sėdmaišiai ne tik patogūs ir funkcionalūs baldai, bet ir lengvai derinami interjere, nes siūloma rinkitis iš gausaus sėdmaišių audinių asortimento (nuo natūralaus lino iki minkšto kailiuko, prabangaus velveto iki dirbtinės odos, plataus spalvų pasirinkimo kiekvienam interjerui...). Visus galėsite skalbti ir keisti, derinti interjere spalvas bei audinius (juk visi puikiai žinome, kaip būna su mylimiausiais vaikų daiktais – jie keliauja po visus namus!).

Rekomenduojame atkreipti dėmesį į šiuos sėdmaišių modelius vaikams: „Razz“, „Cocoon“, „Play“, „Game“, „Mini“, „Softbox“, „Roll“.

Visi šie modeliai yra pritaikyti naudoti vaikams. „Game“ modelio sėdmaišiai turi prisiūtą papildomą kišenėlę į kurią yra labai patogu susidėti įvairius daiktus ar žaisliukus. Dauguma sėdmaišių turi prisiūtą papildomą rankeną, todėl pernešti sėdmaišius iš vienos kambario vietos į kitą yra labai paprasta.

Renkantis sėdmaišius vaikų poilsio oazėms, rekomenduojame atkreipti ypatingą dėmesį į plačią spalvų paletę. Būtent vaiko kambariui rekomenduojame rinktis švelnias, pastelines ir neerzinančias spalvas, tokias kaip: „Mint“, „Lilac“, „Sand“, „White grey“, „Grey“, “Beige“ ir t.t Šie tonai sukuria itin ramią atmosferą, švaros jausmą, padeda atskleisti kitus kambario elementus.

„Mint“ spalva leidžia sukurti ramią, tačiau kiek žaismingą aplinką. Ši spalva suteikia gaivos jausmą, naudojant su saiku spalva gali padėti sukurti itin stilingai atrodantį interjerą. „MINT“ spalva ypač gražiai dera prie įvairių žemės tonų ar mėlynos spalvos tonų. Norint gauti minimalų efektą, siūloma šią spalvą naudoti subtiliai ir saikingai – tam pasitelkti puikiai tinkančius minkštus baldus, pagalvėles, sėdmaišius – kurie yra pritaikyti lengvam naudojimui, persinešimui iš vieno kambario kampelio į kitą.

Pilka spalva su kuria niekada neprašausite

Jei vaiko kambario įrengimas sunki užduotis – likite prie saugaus varianto – pilkos spalvos. Ji puikiai dera prie visų rožinių, rausvų, gelsvų atspalvių ir prie žalsvų, melsvų. Tai saugiausias variantas norint sukurti tobulą oazę mažyliui, o ir tėvelių akių nekliūdys spalvotas ir ryškus daiktas vidury svetainės.

Debesų rožinė – mergaičių mylimiausia

Kai norisi šiek tiek saldumo ir mergaitiškų akcentų – prigesinta rožinė spalva tinkamiausias variantas. Šie atspalviai sukuria itin romatišką ir jaukią atmosferą. Būtent ši spalva dažnai derinama su pilkos spalvos baldais ar baltos spalvos sienomis. Ryškesni rožiniai akcentai naudojami mažoms interjero detalėms: pufams, sėdmaišiams, pledukams ir pagalvėlėms. Be abejonės, tai mažųjų princesių spalva!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.