Surinko į krūvą: visi nauji projektai – viename portale

Pastaruoju metu atsigaunanti Lietuvos nekilnojamojo turto rinka ir optimistinės ateities prognozės didžiuosiuose Lietuvos miestuose pažėrė naujų projektų. Grįžta tendencija turtą rinktis iš brėžinio.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 28, 2014, 11:41 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:15 AM

Visi be išimties nauji komercinės ir gyvenamosios paskirties objektai pristatomi portale „City24“. Čia plėtojai raginami pateikti išsamią ir aktualią informaciją, kuri padėtų greičiau ir lengviau pasirinkti. Portale kaupiama ir nuolatos atnaujinama naujų projektų informacinė bazė.

„Orientuojamės į naujus projektus, o portale siekiame pristatyti absoliučiai visus statomus ar jau pastatytus naujus objektus nuo kelių butų kotedžų iki daugiabučių kvartalų ar verslo, prekybos centrų. Naujienų rubrikoje skelbsime ir apie tuos, kurie pasirodys rinkoje artimiausioje ateityje. Ieškantys naujo būsto, šalia projektų ras visada naujakuriams aktualią informaciją apie interjero madas, butų ir namų įrangą, inžinerinius sprendimus, NT rinkos apžvalgas, kitas naujienas”, - sakė portalo vadovė Renata Baužienė.

„City24” vadovai teigia, jog specializuoto, į naujus projektus orientuoto portalo poreikį padiktavo besikeičiančios NT rinkos tendencijos. Daugėja nekilnojamojo turto plėtra užsiimančių verslininkų bei grįžta gyventojų pasitikėjimas jais. Jei prieš metus maždaug pusė visų naujos statybų pardavimų teko penkioms didžiosioms NT kompanijoms, tai šiuo metu jos dalinasi tik trečdalį rinkos, į kurią ateina nauji ar krizės laikotarpiu sustabdę veiklą žaidėjai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.