Rusų turčius vietoj „The Beatles“ nario namo statysis rūmus

Legendinės grupės „The Beatles“ nario Ringo Starro namas Anglijos mieste

Šį legendinį namą įsigijo ir jį ketina perastatyti buvęs Sovietų Sąjungos ekonomikos ministras V.Ščerbakovas.<br>Wikipedia nuotr.
Šį legendinį namą įsigijo ir jį ketina perastatyti buvęs Sovietų Sąjungos ekonomikos ministras V.Ščerbakovas.<br>Wikipedia nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 13, 2015, 11:04 AM, atnaujinta Oct 4, 2017, 3:35 PM

Dviejų aukštų namą būgnininkas Ringo Starras nusipirko 1965-aisiais už 37 tūkstančius Didžiosios Britanijos svarų sterlingų. Čia garsioji muzikos grupė ilsėjosi nuo pašalinių akių.

1968-aisiais R.Starras išsikraustė iš šio namo, atlaisvinęs jį Johnui Lennonui ir Yoko Ono. Garsioji pora ten pragyveno metus.

„Visi paskesnieji namo savininkai su pagarba žvelgė į šią muzikinio palikimo vietą. Iki to laiko, kol namo 2013 metais už 2,38 milijono Didžiosios Britanijos svarų sterlingų (3,37 mln eurų) nenusipirko rusų oligarchas V.Ščerbakovas“, – rašo „Daily mail“.

Dabartiniame name yra nuosavas kino teatras, baseinas ir biblioteka. Bet to, atrodo, nepakaks V.Ščerbakovui. Buvęs Sovietų Sąjungos ekonomikos ministras planuoja šio namo vietoje pastatyti naują ir dar įrengti požeminį baseiną, vyno rūsį bei gimnastikos salę. Leidimą perstatymui oligarchas turi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.