Sunku patikėti, kuriame Vilniaus rajone įrengtas vienas brangiausių šalies butų

Šio būsto šeimininkai buvo vieni iš naujos statybos daugiabučio projekto investuotojų, tad jiems pagal savo poreikius pavyko pakeisti viršutinį pastato aukštą. Buvo pakeistas ne tik planas, bet ir langų vieta, įrengta terasa, žiemos sodas ir pirtis.

Karoliniškių rajone parduodamo 218 kv. metrų buto kaina viena didžiausių šalyje – 925 tūkst. eurų.<br>„Capital“ nuotr.
Karoliniškių rajone parduodamo 218 kv. metrų buto kaina viena didžiausių šalyje – 925 tūkst. eurų.<br>„Capital“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2016, 7:08 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:19 PM

„Mano klientai – užsieniečiai, nusprendę išvažiuoti iš Lietuvos ir spėję gana trumpai pagyventi savo namuose. Buto kaina už kvadratinį metrą yra aukšta, tačiau iš jo matyti vaizdai į pušyną, daugiabučio teritorija yra privati ir saugoma, į miesto centrą galima patekti gana greitai, o gamta visai šalia“, – kalbėjo nekilnojamojo turto agentūros „Capital“ brokerė Karina Paulauskaitė.

Tiesa, pašnekovė pripažino, jog šis būstas tiks tik specifiniam klientui, kuris vertina panašų interjero stilių. Nors namai buvo kuriami su specialistų pagalba, čia įgyvendintos ir šeimininkų sugalvotos idėjos.

Karoliniškėse, beveik 220 kv. metrų ploto bute pritaikyti ir itališki baldai, rankų darbo veidrodžiai, šilkinės užuolaidos, antikvariniai persiški kilimai. Čia apgalvotos ir įvairios smulkios detalės, pavyzdžiui, kambariuose sumontuotų durų aukštis siekia lubas, tam, kad būtų galima sukurti dar didesnį erdvės efektą. Bute įrengtas ir naktinis apšvietimas, o terasoje – specialios vėjo užuolaidos.

„Požeminėje parkavimo vietoje įrengtas ir didžiulis vyno rūsys su visomis reikalingomis technologijomis, palaikančiomis reikiamą vyno temperatūrą ir patalpos drėgmę. Vietoj įprastos vietos automobiliui čia padarytas atskiras garažas su signalizacija ir automatiniais vartais, žodžiu, čia tikrai prigalvota įvairių netikėtumų“, – vardijo brokerė.

Nuo vasaros pabaigos parduodamas prabangus būstas kol kas pirkėjų nepatraukė. Šis, miegamajame rajone esantis, objektas vis dar yra brangiausiai parduodamų (viešai skelbiamų) butų penketuke.

Jau metus už 1,5 mln. eurų yra pardavinėjamas butas Konstitucijos prospekte, 1,3 mln. eurų tikisi gauti Labdarių gatvėje esančio buto šeimininkai, o 930 tūkst. eurų  kainuoja  butas Gedimino prospekte.

925 tūkst. eurų įvertintas būstas įrengtas praėjusiais metais baigtame „Karoliniškių deimantų“ projekte, kuriame neįrengti butai buvo parduodami nuo 1,5 tūkst. eurų už kvadratinį metrą. Nekilnojamojo turto agentūros „Ober-Haus“ duomenimis, su daline apdaila parduodamų butų kainos miegamuosiuose rajonuose svyruoja nuo 980 iki 1700 eurų už kvadratinį metrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.