Supratę, kad Trumpo pavardė neša nelaimes, bando gelbėtis

Niujorko (JAV) Manhatano rajono Soho dalyje veikiantis 46 aukštų viešbutis „Trump SoHo“ nusprendė atsisakyti Jungtinių Valstijų prezidento Donaldo Trumpo pavardės savo pavadinime, nes šis veikia kaip antireklama.

 JAV prezidentas D.Trumpas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 JAV prezidentas D.Trumpas.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Šis viešbutis su didelia pompastika buvo atvertas prieš 11 metų, tačiau dabar skaičiuoja nuostolius.<br> „Reuters“/Scanpix nuotr.
 Šis viešbutis su didelia pompastika buvo atvertas prieš 11 metų, tačiau dabar skaičiuoja nuostolius.<br> „Reuters“/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 23, 2017, 12:04 PM

Pagrindinis viešbučio valdytojas – Kalifornijos investicinė bendrovė „CIM Group“, o „Trump Organization“ valdė nekilnojamąjį turtą. Dabar „CIM Group“ ketina išpirkti D.Trumpo dalį.

Šis viešbutis su didelia pompastika buvo atvertas prieš 11 metų, tačiau dabar skaičiuoja nuostolius. Kad juos sumažintų, viešbučio valdytojai netgi uždarė pagrindinį viešbučio restoraną.

Skelbiama, kad viešbutis nutraukia ryšius su JAV prezidento kompanija „Trump Organization“ ir pašalins prezidento pavardę iš savo pavadinimo. Viešbutis susiduria su verslo sunkumais nuo tada, kai D.Trumpas tapo JAV prezidentu.

Niujorkas tradiciškai palaiko demokratus, o respublikonas D.Trumpas čia nepopuliarus.

„Trump SoHo“ – jau antrasis viešbutis, iš kurio pavadinimo panaikinama ekstravagantiškojo JAV vadovo pavardė. Pirmą sykį taip nutiko viešbučiui Toronte (Kanada).

Apklausos rodo, kad D.Trumpo reitingai yra kritę iki 34 procento. Kai kurie amerikiečiai netiki, kad jis išbus visą ketverių metų prezidento kadenciją, skelbia BNS.

Verta paminėti, kad po to, kai D.Trumpas buvo išrinktas JAV prezidentu, dalis su juos siejamų verslų ėmė patirti sunkumų, nors kita dalis vis dar klesti. Pavyzdžiui, du golfo klubai Škotijoje bei klubai Los Andžele ir Niujorke patiria sunkumų. Tačiau prabangus viešbutis Vašingtone klesti ir traukia lobistus bei užsienio diplomatus, atvykusius su reikalais į JAV sostinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.