Vilniuje pradedamas statyti įspūdingas prekybos centras

Vilniuje pradedamas statyti beveik 62 000 kv. metrų  prekybos ir pramogų centras „Vilnius Outlet“. Jis iškils sostinės Pilaitės prospekte, šalia Vakarinio aplinkkelio. 

Projekto statybos vertė – daugiau nei 51 mln. eurų.<br>Vizualizacija
Projekto statybos vertė – daugiau nei 51 mln. eurų.<br>Vizualizacija
Projekto statybos vertė – daugiau nei 51 mln. eurų.<br>Vizualizacija
Projekto statybos vertė – daugiau nei 51 mln. eurų.<br>Vizualizacija
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 30, 2019, 12:04 PM, atnaujinta May 30, 2019, 2:07 PM

A+ energinės klasės prekybos ir pramogų centre įsikurs 150 išparduotuvių, maisto prekių parduotuvė „Hyper Rimi“, taip pat 30 restoranų ir kavinių, šešių salių kino teatras, sporto klubas. Centro teritorijoje bus įrengta žaliųjų zonų, vaikų žaidimų aikštelių, fontanų ir terasų.

„Šis projektas taps nemažu iššūkiu mūsų statytojų komandai.  Statydami šį centrą jie sunaudos 1455 tonas metalinių konstrukcijų, beveik 4200 tonų armatūros ir beveik 31 000 kubinių metrų betono. Turėsime suvaldyti šimtus subrangovų ir tiekėjų, preciziškai suplanuoti darbus, kad naujasis prekybos ir pramogų centras duris atvertų sutartu laiku. Esu tikras, kad, kaip ir įgyvendindami kitus projektus, statybų riziką suvaldysime profesionaliai, o statybų procesas bus sklandus“, – sakė  statybų bendrovės  vadovas  Julius Gendvilis.

Prekybos ir pramogų centro  pastate ir šalia jo bus įrengta beveik 1300 vietų automobiliams, dar 250 vietų bus įrengta ir perduota miesto reikmėms.

Projekto užsakovas – nekilnojamojo turto plėtros ir investicijų bendrovė „Ogmios“ grupė; projekto statybos vertė – daugiau nei 51 mln. eurų. „Vilnius Outlet“ statybos darbus „Mitnija“  baigs 2021 m. kovo mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.